Doğuma Hazırlık Hangi isim daha güzel?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi isim daha guzel?

• NEHİR

OY: 11 31,4%
  • EYLÜL

OY: 24 68,6%

• Ankete Katılan
    35
Isim isi gercekten cokzormus insan bebek olmadan sunu koyarim bunu koyardim diyo ama olunca hicte ole olmuyo öykü hüma sare nehirde guzel

Evet hamile kalmadan hatta evlenmeden once hep Nil diyodum simdi hic anmiyoruz bile. Ama sanirim Allah nasip ederse Eylul koyacagim cunku nehiri cok begensem de sanki benim evladimin ismi degilmis gibi uzak geliyo o histen bir arinamadim:)

Evet hamile kalmadan hatta evlenmeden once hep Nil diyodum simdi hic anmiyoruz bile. Ama sanirim Allah nasip ederse Eylul koyacagim cunku nehiri cok begensem de sanki benim evladimin ismi degilmis gibi uzak geliyo o histen bir arinamadim:)
Cnm aslinda baskalarinin ne dedigi cokta onemli degil onemli olan senin neyakistirdigin neistedigin yoksa 10 kisiye sor hepsi farkli isim söylüyo senin icine sinmesi daha onemli ama ikisinden biri tercihim olsa kesinlikle eylul koyardim herkesin tercihi farkli tabiki

Cnm aslinda baskalarinin ne dedigi cokta onemli degil onemli olan senin neyakistirdigin neistedigin yoksa 10 kisiye sor hepsi farkli isim söylüyo senin icine sinmesi daha onemli ama ikisinden biri tercihim olsa kesinlikle eylul koyardim herkesin tercihi farkli tabiki

Ya sorun su ki cevremdeki herkes Nehir diyo. Baskasinin bebeginde duysam bayilirim ama hissiyat olarak sanki benim cocugumun adi degilmis gibi cok soguk geliyo. Bazen boyle karnima nehir diye sesleniyorum falan sanki baskasinin cocuguna seslenirmisim gibi bir etki yapiyo. Ama iste herkes de nehir nehir dedikce acaba eylul kotumu ya kararsizligina kapildim🙈

Ozaman nehir sana uzak geliyosa icine sinmemiski ole hissediyosun eylulude istemiyolar diye dusunemiyosun ozaman eniyisi yeni isim bul😂beyendigin

Back
X