merhaba kızlar artık havalar ısınıyo, eve kılima almaya karar verdik babam sürekli arçelikin kılimasını ıstıyor ama ben arçelikten memnun değilim siz hangi kılimayı önerirsiniz hemde elektirik yönünden tasarruflu olan?
aman diyorum,klimamı yeni taktırdığım için epey araştırdım,şik-yet.com diye bir site var orada bir şikayetleri oku da gör,en iyisi mitsubıshıdır,ardından daıkın gelir,aırfel de artık onun firmasıdır,biraz daha uygun fiyatlıdır, klima fiyatları çok çeşitli 600 e de var 3500tl ye de,bütçene göre kıyaslarsın ancak fiyat düştükçe enerji sarfiyatı artıyor,sessizlik performansı düşüyor,sen o siteyi bir oku şikayetleri değerlendir,az çok belirginleşir zaten..
aman diyorum,klimamı yeni taktırdığım için epey araştırdım,şik-yet.com diye bir site var orada bir şikayetleri oku da gör,en iyisi mitsubıshıdır,ardından daıkın gelir,aırfel de artık onun firmasıdır,biraz daha uygun fiyatlıdır, klima fiyatları çok çeşitli 600 e de var 3500tl ye de,bütçene göre kıyaslarsın ancak fiyat düştükçe enerji sarfiyatı artıyor,sessizlik performansı düşüyor,sen o siteyi bir oku şikayetleri değerlendir,az çok belirginleşir zaten..
ben daıkının 24000btu olanı aldım,biraz pahalı ama adam akıllı bişey olsun uzun süre kullanalım dedik sadece deneme aşamasında çalıştırdım sessizlik açısından değerlendirebilirim,hiç duyulmuyor sesi,
Merhaba, siemensin klimaları A sınıfı olup midea tarafından üretilmektedir.
geçen sene 400 takım kadar sattık ve sadece 1 kişiden olumsuz dönüş oldu. o da montaj yeri uygun olmadığından motor titreme yapıyormuş duvar zemini çok yumuşak eski bir bina o yüzden ürünü geri aldık.
merhba almışsındır belki ama sonradan bakacaklara fikir olsun hem.
alarko carrier var salonumda tavsiye etmem.çünkü soğutmuyo malesef
Lg mutfakta kullanıyorum kesinlikle çok iyi tavsiyeederim
şiddetle baymak alma diyebilirim. mayıs ayının sonunda aldığım baymak split klima (24.000 lik) yı ancak haziranın başında 1 hafta sonra güya gelip taktılar. çok sık seyahat ederim ve klimayı arada kullanma ümidiyle aldık ama nafile. temmuz ayında fark ettim ki klima soğutmuyor . servisi aradım bir servis gönderdiler ; bu klimanın montajını biz yapmamışık , klimanız montaj hatalı deyip gittiler , montajı yapan servis( dış borusunu kırmış) geldi klimayı aldı gitti , 1 hafta sonra geri geldi klimayı yerine takarken tekrar borusunu kırdı bu sever iç boruyu kırdılar ;ancak bayram sonrası geliriz dediler. haziran ayından bu yana klima hep sorunlu ve klima 28 temmuzdan beri bende bile değil. nasipse gelip bir ara takacaklar. 444 lü numaraları ayrı oyalıyor gelmesini ümit ettiğim servis ayrı oyalıyor ve şu anda hala klimasız oturuyorum bir ara gelip takacaklar , yaz bitti.
tavsiyem servis ağı iyi olan klima markasını tercih et. elektronik aletler her zaman sorun çıkarabilir ama sorunu çözecek karşında muhatap olmalı.
sadece soğutma için kullanacaksanız bence, inverterli almayın boşuna, ama hem ısıtma hem de soğutma istiyorsanız, samsung un serileri çok güzel! fiyat /performans gayet iyi