N nonaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2011 223 6 66 Balıkesir 9 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi berem #21 kırmızı aşkı simgeler..hep oturacağın oda oldugunu düşünürsek e aşk da lazımm:76:
beyazhatun çok şükür bugünümüze.. Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2011 135 0 46 İstanbul 25 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi berem #22 1 numara ama bu renk değil :)
C crazy_szgi Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2011 12 0 36 Bursa 6 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi berem #23 zevkler tartışılmaz ama bence ikiside pek güzel değil...belki renktende olabilir...DURUEV MOBİLYASAYFASI bide buraya bak çok değşik modeller var...
zevkler tartışılmaz ama bence ikiside pek güzel değil...belki renktende olabilir...DURUEV MOBİLYASAYFASI bide buraya bak çok değşik modeller var...
E esra222 Ben O' na Resmen AşıĞım.. Kayıtlı Üye 15 Şubat 2009 844 46 123 İstanbul 18 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi berem #24 berem .!.: kızlar yardım hangı koltuk takımı güzel sizce fikirlerinizi beklıyorum oturma odası için düşünüyorum Genişletmek için tıkla... nar kırmızısı olan takımın deve tüyü bal köpüğüne benzer rengide var biliyorm bu modeli .. ikincisinn oturma yerlerı çk toz toplar 2 gnde bıkarsınızz...bence 1. si
berem .!.: kızlar yardım hangı koltuk takımı güzel sizce fikirlerinizi beklıyorum oturma odası için düşünüyorum Genişletmek için tıkla... nar kırmızısı olan takımın deve tüyü bal köpüğüne benzer rengide var biliyorm bu modeli .. ikincisinn oturma yerlerı çk toz toplar 2 gnde bıkarsınızz...bence 1. si