Anket hangı kopege sahıp olmak ıstersınız

hangı kopege sahıp olmak ıstersınız

• Haski

OY: 17 27,9%
  • Kangal

OY: 6 9,8%
  • Golden retriever

OY: 25 41,0%
  • Cooker

OY: 13 21,3%

• Ankete Katılan
    61
husky .. ya da labrador ah bi annemin inadını kırabilsem :çok üzgünüm: :dilcikar:

Kangal.
Gençkızlığımda besledim,mükemmel bir köpek.

Mümkün olsa hepsi ama kangalın yeri başka bende.
Gerçi sokaklarda ölmeyi bekleyen bir sürü yavru köpek varken, seçme şansımız yok sanıyorum. :sm_confused:

aman uzak olsun benden köpek cinsi. Allah sevenlerine bağışlasın tatlicadiarzu

Keşke hayvan fobimi yenebilsem cinsi hiç önemli değil........muhabbet kuşundan bile korkuyorum
0002014F.gif

bende hayvanlardan korkanlardanımmafoldumben
hamam böceği görünce iki metre kaçıyorum...
keşke bu korkumu yenebilsem:roflol:

pekinez wardı 9 sene once kızım adı sira idi ben haywanları cokkkkkkkkkkkkkkk sewiyorum
sonra hussky wardı (alaska kurdu)adı gök tam bi beyfendi idi
rottweiler adı dük en hırcın kopegım tam bi psikopattı
suan alman kurdum war adı zeus ck akıllı
haywan sewgisi bambaska

Son düzenleme:
rottweiler cinsinin cana yakinligina bitiyorum ben ama cinslerinden sadece rottweiler pincheri begeniyorum (ölen köpegimizdi :(( )

haski ayi kurtlara benziyor o yuzden bi ön yargim var ona benneyaptımki

kangal köpeginide cok seviyorum ama beslemek icin sehir olmayan yerde yasamak sart

goldenleri pek sevmiyorum cok tüglü be

Son düzenleme:
ben istedigim kopişe sahipim zaten canım o benim (pekinez)

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

rott golden ve minyatür pincherim var:) 3ü de dişi ve evde bakıyoruz. ama birde Yorkshire Terrier çok istiyorum....:)opuyorumnanaktan

işte böle bi köpek isterim ben

very-cute-puppy.jpg
benım oğlum bunun bıraz daha buyugu tapıyorum resmen oğluma ama butun hayvanları cok sevıyorum aşırı derecede hayvan severim parayı bulsam barınak açıcam butun köpeklerden olucak benım dua edınde loto moto tutsun soole güzel bı barınak açım o zaman köpecıkler kedıcıkler rahat eder işte ne güzel bakarım onlara bu paranın içine ........ keske olsada şu hayvancıklara bır ev açsam mutlu mutlu yaşatsam hepsini

Back
X