hangi köşe takımını almalıyım canlar???

elalum84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
290
49
123
41
Yeni bir marka ama kaliteli koltuklar hatta bir dizide sponsor bir marka peşin 2400 tl taksitle 2700 tl elden taksit 12 ye kadar bölüyorlar sizce hangi renk ve model
OTURMA ODAM VE SALONUM TEK ODA YANİ SÜREKLİ OTURACAĞIM ODADA OLACAK

Eklentiler

• k1.webp
    k1.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 595
  • k2.webp
    k2.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 592
  • k3.webp
    k3.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 551
  • k4.webp
    k4.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 617
  • k5.webp
    k5.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 605
  • k6.webp
    k6.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 539
  • k7.webp
    k7.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 543
  • k8.webp
    k8.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 511
Son düzenleme:
Sağ taraftaki resimlerden üstten ikinciyi sadece kahverengi olan takımı çok beğendim ben.

k6 kodlu ürünün rengi daha açık ve sade olursa çokşık

KIRLENTLERDE AYNI RENKTE OLURSA GALİBA DAHA İYİ OLACAK

Diğerleri çok basit bu, çokşık duruyor artık bu tarzlar evlerde daha hoş duruyor.
Rengi açık olursa yaslanma yastıklarıda açık renk ve sade olursa güzel olcağını düşünüyorum.

Kose koltuk kullanan biri olarak k4 diyorum o modelin istediginiz rengini alabilirsniz. Model kullanisli. Hatta odanizda yer varsa iki de renkli berjer ekletip renkli berjerlerden debir iki minder. Sirti renkli olanlari hic dusunmeyin evi karisik gosterir. Ortasi cicekli olanlar da yama gibi olmus. Cok basit duruyor

Kose koltuk kullanan biri olarak k4 diyorum o modelin istediginiz rengini alabilirsniz. Model kullanisli. Hatta odanizda yer varsa iki de renkli berjer ekletip renkli berjerlerden debir iki minder. Sirti renkli olanlari hic dusunmeyin evi karisik gosterir. Ortasi cicekli olanlar da yama gibi olmus. Cok basit duruyor
PEKİ BERJERLER NASIL OLMALI CANIM ÇİÇEKLİMİ SADEMİ TEK BERJER ALACAĞIM GERÇİ SIĞMAZ ÇÜNKİ

bence mavı olanıalmalısın solda ensondaki renk herzaman ıyıdır:)
EVET O MODELİ DÜŞÜNÜYORUM ASLINDA AMA RENGİNİ VİZON İSTİYORUM KIRLENLERDE DÜZ AYNI RENK DERİ OLAN YERİDE DERİ VİZON PEMBELİ ÇİÇEKLİ KÜÇÜK 2 KIRLENT DÜŞÜNÜYORUM VE ÇİÇEK DESENLİ TEK BERJER

k1 güzelmiş
bende 4 gün önce istikbalden aldım şuan indirimde star köşe var kumaşıda leke tutmayan özel kumaş tek koltugu almadım.1.776.00 tl aldım.daha gelmedi inşallah iyi olur..
birde pudra rengi var.
istikbal-star-kose-tk-301113-4.jpg

PEKİ BERJERLER NASIL OLMALI CANIM ÇİÇEKLİMİ SADEMİ TEK BERJER ALACAĞIM GERÇİ SIĞMAZ ÇÜNKİ
Berjer helede tek olacaksa renkli desenli olabilir boylece odada aksesuar vs. Kombinnlemen kolay olur berjerin kumasindan da bikac yastik. Gule gule kullan simdiden

e
k1 güzelmiş
bende 4 gün önce istikbalden aldım şuan indirimde star köşe var kumaşıda leke tutmayan özel kumaş tek koltugu almadım.1.776.00 tl aldım.daha gelmedi inşallah iyi olur..
birde pudra rengi var.
vet bende bunu çok beğendim çok şık ve sade

EVET O MODELİ DÜŞÜNÜYORUM ASLINDA AMA RENGİNİ VİZON İSTİYORUM KIRLENLERDE DÜZ AYNI RENK DERİ OLAN YERİDE DERİ VİZON PEMBELİ ÇİÇEKLİ KÜÇÜK 2 KIRLENT DÜŞÜNÜYORUM VE ÇİÇEK DESENLİ TEK BERJER

harıka olur ama onemlı olan sevgı ve huzur dolu olması ınsallah hep mutlu olursunuz:)

k1 güzelmiş
birde pudra rengi var.
AAA ÇOK UYGUNMUŞ FİYATI BERJERİDE DAHİL Mİ İSTEDİĞİM RENKTE YAPAMAZLAR STANDART OLUYO RENKLERİ DİYE O YÜZDEN İSTİKBALE BAKMADIM

Yeni bir marka ama kaliteli koltuklar hatta bir dizide sponsor bir marka peşin 2400 tl taksitle 2700 tl elden taksit 12 ye kadar bölüyorlar sizce hangi renk ve model
OTURMA ODAM VE SALONUM TEK ODA YANİ SÜREKLİ OTURACAĞIM ODADA OLACAK
3-4-8 numaralaı olanları begendim

Ben olsam kesinlikle mor olanı alırım.. Bu sene mavi moda ama morun modası hiç geçmez..
Üstelik çok şık ve asil duruyor.. Kahverengi ve bej takımlar çok sıradan hatta demode.. şahsen tavsiye etmem..!

Back
X