• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi mağazada vardırrr ?

davetsizkullanici

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
4.145
6.666
448
İyi akşamlar kızlaarr. Şu aşağıda görmüş olduğunuz t-shirt'ü arıyorum hangi mağazada vardır diye bakayım dedim ünlü bir markanın t-shirt'ü 140-150 lira gibi bir şey gördüm. Bir t-shirtede o kadar para vermek istemiyorum. Outleti falan var mıdır veya hangi mağazada nerede bulabilirim bir yardımcı olursanız sevinirim :21: t sihrt'ün sol tarafında boss, hugo boss yazıyor. Bu yazılı olanı arıyorum, sadece polo yakalı olan t sihrtlerden değil.

Eklentiler

• boss.webp
    boss.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 494
Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlaarr. Şu aşağıda görmüş olduğunuz t-shirt'ü arıyorum hangi mağazada vardır diye bakayım dedim ünlü bir markanın t-shirt'ü 140-150 lira gibi bir şey gördüm. Bir t-shirtede o kadar para vermek istemiyorum. Outleti falan var mıdır veya hangi mağazada nerede bulabilirim bir yardımcı olursanız sevinirim :21:
Çoğu yerde bu tarz tişört var ahım şahım farklı bir şey değil ki 150 ytl nedir yani

benzerini 30 a 40 a bulabilirsin herhangi bir mağazada veya alışveriş sitesinde

Çoğu yerde bu tarz tişört var ahım şahım farklı bir şey değil ki 150 ytl nedir yani

benzerini 30 a 40 a bulabilirsin herhangi bir mağazada veya alışveriş sitesinde
butun markalarda var bu
basıt herhangı bı magazaya gıtsenız 30 tl ye bulursunuz

polo yaka her yerde var ama boss, hugo boss yazıyor. Bu yazılı olanı arıyorum.

polo yaka her yerde var ama boss, hugo boss yazıyor. Bu yazılı olanı arıyorum.
valla annem ankaralı akrabalar orda gıdıp geldıkce bılıyorum
sosyete pazarı var
bende antepdeyım burdada var sosyete pazarı
bu markaların tıpkısının aynısı 20 tl falan
carsıda outlet lerde falan oluyor
nerdeyse ınsan klonlıcaklar...
bulundugunuz sehır neresı bılemem ama kesın carsısında vardır

valla annem ankaralı akrabalar orda gıdıp geldıkce bılıyorum
sosyete pazarı var
bende antepdeyım burdada var sosyete pazarı
bu markaların tıpkısının aynısı 20 tl falan
carsıda outlet lerde falan oluyor
nerdeyse ınsan klonlıcaklar...
bulundugunuz sehır neresı bılemem ama kesın carsısında vardır

İstanbuldayım, mega kentin bir semtinde bulurum muhakkak :KK49: teşekkür ederimmm

Sizin paraniz birşey diyemem ama ben bi tişörte 150 tl versem, kalp krizi geciririm :KK70:

haha aynen ben veremeyeceğim için tırım tırım aranıyorum zaten :KK45:

http://umbadu.com/hugo-boss-polo-yaka-t-shirt3 bir de bunu buldum bilmiyorum aynı renk mi istediğin.

hemen bakacağım canım, hayır herhangi bir rengi uyar.

Iyi de o zaman taklit olur bunu da üretip satmak suçtur

ben kendimi bildim bileli herşeyin sahtesi taklidi var.

ay aynen sağında boss yazacak diye 150 lira. depresyona girerim :KK70: insanların % 99u o yazıya dikkat bile etmez kaldı ki bizde etmedik hemen model sandık.

Orjinal hugo boss lar 250-300 den asagi degil ki nasil 150 lira olsun? N11 de falan var ama guvenemedim yani..istersen hugo boss tshirt yaz arat. Cok sey cikiyor

Sen sanırım markanın imitasyonunu arıyorsun.Canım Ankara'da Maltepe pazarı,Ulus,Kızılay vb yerlerde bulman mümkün.Aynı şekilde Eskişehir'de de Hamamyolu'nda,pasajlarda vs ben buluyordum.Hangi şehirdesin bilmiyorum ama en işlek muhitte çıkıp araman lazım.Yüzde 90 bulursun hemen.

Orjinal hugo boss lar 250-300 den asagi degil ki nasil 150 lira olsun? N11 de falan var ama guvenemedim yani..istersen hugo boss tshirt yaz arat. Cok sey cikiyor

n11'de gördüm bende, internetede güvenemiyor insan gidip görüp almak lazım. Çok şey çıktığı için benim de kafam bulandı.

Sen sanırım markanın imitasyonunu arıyorsun.Canım Ankara'da Maltepe pazarı,Ulus,Kızılay vb yerlerde bulman mümkün.Aynı şekilde Eskişehir'de de Hamamyolu'nda,pasajlarda vs ben buluyordum.Hangi şehirdesin bilmiyorum ama en işlek muhitte çıkıp araman lazım.Yüzde 90 bulursun hemen.

İstanbuldayım ben, bir kaç yere soracağım artık tesekkurlerr :KK54:

Back
X