Hangi mağazada vardırrr ?

Marka-Tak%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1.jpg

geliri uygun olan istediği markayı giyer bu gösteriş te değildir o insanın zevkidir isteğidir de diyebiliriz ama düşük gelirli insanların boğazlarından kısarak markalı kıyafet pahalı telefon kullanması çok tuhafıma gıder hep

Marka isteyen birine taklit hediye mi alacaksınız ben onu anlamadım

Başka bir şey alsanız olmaz mı

Aynen, takintisi olmasa bile taklit bisey hediye edilir mi ya? 20 tl lik urun verip, 200 tl ye aldim havasi estirmek gibi. :KK48:

Hayır hediye edeceğim de bir kaç rengi ve orjinali olmadığını duymuştum.

lacosteda da vardır ama biraz pahalı gelebilir indirim döneminde belki olabilir

Merhaba arkadaslar bende esimle gezerken begendigi montu almak istiyorum. Bu kis soguk olacak diyorlar acaba siz ne dersiniz?

Eklentiler

• catch_kase_mont.webp
    catch_kase_mont.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 97
  • catch_kase_mont2.webp
    catch_kase_mont2.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 95
İyi akşamlar kızlaarr. Şu aşağıda görmüş olduğunuz t-shirt'ü arıyorum hangi mağazada vardır diye bakayım dedim ünlü bir markanın t-shirt'ü 140-150 lira gibi bir şey gördüm. Bir t-shirtede o kadar para vermek istemiyorum. Outleti falan var mıdır veya hangi mağazada nerede bulabilirim bir yardımcı olursanız sevinirim :21: t sihrt'ün sol tarafında boss, hugo boss yazıyor. Bu yazılı olanı arıyorum, sadece polo yakalı olan t sihrtlerden değil.

yakın zamanda bende erkek kardeşim için ona benzer birşeyler bakıyordum doğum günü hediyesi olarak, ve daha güzel modellerini buldum isterseniz sizde yararlanabilirsiniz. https://www.vavingiyim.com.tr/erkek-tisort

Back
X