- Konu Sahibi hidennisko
-
işte sütümüz yetmedigi iicn o kadar uzun kalıyorlar
walla bende mama verince rahatlıyorum 2-3 saat
ama pes etmiyorum sürekli emziriyorum tabi
ya bu anne sütü konusunda ben gerçekten çok üzülüyorum hatta hayatımın kompleksi oldu diyebilirim... :çok üzgünüm: sadece sütümle büyütmek için nelerimi vermezdim ama olmayınca olmuyo işte. ilk başlarda mümkün olduğunca mama vermemeye çalıştım ve kızım doğru dürüst kilo alamadı gerçi sarılığının uzun sürmesinin de etkisi oldu buna ama bi de şu var sarılığı da yeteri kadar beslenmediği için uzun sürdü, zincirleme yani... ben bi süre doğum yaptığım hastanenin doktoruna gittim ama çok memnun kalmadım daha sonra pamukkale üniversitesi hastanesinin yenidoğan uzmanı bir prof a gittim kızım için ve doktor hanım direkt kilosuna taktı.bana sütümün yetip yetmediğini sordu bende yetmediğini söylediğimde bana 3 saatte bir muhakkak önce anne sütü vermemi ve ardından kısa bi ara verip minimum 30cc mama verebileceğimi söyledi.ve gerçekten yaklaşık 5 gündür kızım gözle görülür biçimde toparladı inanın abartmıyorum. kısacası muhakkak her anne evladını kendi sütüyle beslemek ister ama olmayınca da diretmenin anlamı yok benim yaptığım hataya düşmeyin ve boşuna evlatlarınızı aç bırakmayın...
emerken cirpiniodu canim .. bagiriyordu sürekli ..
süt gelmedigi icin ..
bende birakip mama veriodum.. su anda güzel emiyor benimki ama gögüs uclarim yara o yüzden cok canim yaniyor ..bazen ben dayanamiyorum ..emen cocugu aliyorum gögüsümden(
bende yarın sağlık ocağına götürücem bakalım kilo almışmı almıştır inşallah yoksa bende mama veririm bebeğime gerçi doymasa ağlar herhalde deilmi siz nasıl anladınız sütünüzün yetmediğini kilo almamasındanmı yoksa ağladımı doymayınca...
arkadaşlar, benim oğluşun kusma sorunu var biliyorsunuz..ve bu aralar malesef gaz sorunuda başladı..dün gece 3.30 dan beri ayaktayım..
Doktorum bana conformil 1 diye bir mama önerdi, sindirimi kolay bir mamaymış..
Ama ben smilac dışında diger mamalarda vanilya oldugunu duymustum kafam karıstı..
Yardımcı olursanız sevinirim ,
siz ne kullanıyorsunuz??
Conformil 1 kullanan var mı??
Sizce mamayı değiştirip denemeli miyim?? :uhm: :uhm:
Annelik ne zor işmiş ya sositososito sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?