Hangi MaMa???

Bende bebeğimin sadece anne sütü içmesini isteyipte sütü yetmeyenlerdenim. Saatlerce memede tuttum yemediğim,içmediğim hiçbirşey kalmadı fakat kızım kilo alamadığı için doktorumuz mama takviyesi yapmamızı istedi. Hem meme emiyor ardından hemde biberonla mama veriyorum. Doktor bebelac önermişti benim kızımda bir sorun olmadı. Daha sonra biz değiştirip milıupa aptamil aldık. Ben ondanda memnunum kusma, gaz problemi iki mamadada olmadı. Ama Bebelac Milupa'ya göre epey ucuz. Acaba kalite olarak çok büyük fark var mıdır merak ediyorum. Bu sebebtende eski ve tanınmış bir marka olduğu için milupa'ya geçtim. En iyisi diyebileceğiniz bir marka varsa paylaşımlarınızı bekliyorum. Bol sütlü günler:)

bize de doktor bebelacı önerdi yaklaşık 1,5 aydır bebelac kullanıyoruz.(kızım 2 ay 10 günlük)fiyatından olsa gerek içim hiç rahat değil.değiştirmeyi istiyorum ama mama değişikliğini doktorlar önermiyor.bi de değiştirsem hangi marka iyi ona da karar veremiyorum.bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

bende seninle aynı hisleri yaşadım
ucuz mama alınca kötüymüş gibi..
ama öyle olsa doktorlar önermezdi değil mi??

mama değiştirmekten korkma..benim oğlum çok kustuğu için denemediğimiz mama kalmadı :bbo: :bbo:
şuan 5. mamamızda karar kılmış bulunmaktayız :))) süprizzzzz

kızlar bebelac marka da mılupanın degerlerıne bı bakın aynı hıc bır fark yok sadece fıyat farkı var ben bebelac kullanıyorum

Emzirmekten dolayı göğüs uçları yara olan arkadaşlara GARMASTAN diye bir krem var tavsiye ederim ben doktor tavsiyesi ile kullandım çok iyi geldi.

portakal çiçeği
arada bebeğinin gazını çıkarmakla çok iyi yapmışsın.ben de ikinci göğüse geçmeden gazı çıkarıp sonra 2. yi veriyorum.böylece gazdan oluşan tokluk hissi kayboluyor.daha vçok emiyor kızım.ama yine de doymuyor mama da yiyor.aptamil pre kullanıyorum.hiç sorun olmadı.ama emzirdikten sonra veriyorum.ne kadar yerse artık

merhaba . ben mama sık değiştiriyorum. farklı tatlar ,şimdi hero baby kullanıyorum.çok gaz yaptı sevmedi.bebeğim uc ayini doldurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…