Bebek Beslenmesi Hangi Marka Bebek Bezi Kullanmalıyım????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

janeausten1

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
23
0
6
Antalya
Yani Prima Premium Care cok iyi tabi ki ben de biliyorum kızlar ama bebek bezleri cok pahalı.. hem uygun hem de iyi bebek bezi tavsiyeniz var mıııı???

Yani Prima Premium Care cok iyi tabi ki ben de biliyorum kızlar ama bebek bezleri cok pahalı.. hem uygun hem de iyi bebek bezi tavsiyeniz var mıııı???

Bebeğin kızsa eğer Huggies kızım için de kullanabilirsin ama gerci o da pahalı. bikac yerli marka var kullananan arkadaslarım var onlar da iyi diolar canım

yani evet bence de cok pahalı bebek bezlerinin kaliteli olanları... ama internete daha ucuza bulabilirsin. ben hep internetten alıyorum. Anne lutfen ve ebebek 'i tavsiye ederim. en büyükleri onlar.

Bugun gördüm anne lütfen sitesinde en güzel doğum hikayesini anlatana bir yıllık bebek bezi veriyolarmış bedava. Bence en iyi bez burdan kazanılan olur :)))

piysada bilinen marka bebek bezlerinin fiyat olarak pek farkı yok birbirinden. bende prima yeni doğanla başladım memnun kalmıştım. sonra bir başka çeşidini aldım ondan 2-3 sefer çişi çıktı. sonra molfix denedim ve çok memnunum. gerçekten 7\24 koruma. kup kuru. dün aldım marketten 90 lı yanında ıslak mendili hediyeli 27 tl. iyi bezler pahalı oluyor işte. 3-5 lira fark için bildiğiniz memnun olduğunuz bezden şaşmamak lazım.

aynen oyle iyi bezler pahalı oluyor.. molfix kullanmadım hic ama premium care'den cok memnunum ben. En azından internetten alınabilir ama. Ben anne lutfen die bi siteden alıyorum. Hem ucuz hem de kargo bedava baya bi uyguna geliyor. bakın derim.

bencede 3-4 kira farktan bebeğinizin cildine zarar verebilecek bezlerden uzak durmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…