Doğuma Hazırlık Hangi marka gülsuyu???????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

omrum

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2007
1.050
221
648
doğuma 1 ay kaldı arkadaşlar,hazırlıklar başladı bu ikinci bebeğim alacağım markalar kafamda netleşti ama gülsuyunu hangisinden alsam acaba?gerçek gülsuyu hangisi,ilk bebeğimde Eyüp Sabri Tuncerinkini kullanmıştım,rosenses nasıl ,yada başka bilgisi olan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum....

cnm ben rosense tavsiye ederim kendimede kullanıyorum çok güzel ve doğal katkı yok içinde, ama bebek için gül suyu lazımmıki ne için kullanacaksın merak ettim ....

cnm ben rosense tavsiye ederim kendimede kullanıyorum çok güzel ve doğal katkı yok içinde, ama bebek için gül suyu lazımmıki ne için kullanacaksın merak ettim ....

canım ben bebek kolanyası yerine gülsuyu kullanıyorum ellerini,yüzünü,kulaklarının arkasını onunla siliyorum miss gibi kokuyor, rosense nın içinde gerçekten katkı yok mu?

hımm anladım cnm güzelmiş bu bende öle yapayım ..:) hiç katkı yokmu emin değilim ama herkes öle diyo çevremdeki biçok kişide kullnıyor memnun kalmıyanı görmedim şimdiye kadar bende yüzüm için kullanıyorum diğerleri cildimi kızartıyo ama rosense te olmuyo bu tavsiye ederim o bakımdan...

Gülsuyun da en önemli şey gıda olarak kullanılabilen olanı tercih etmektir. Yani güllaç yaparken içine koyabildiğiniz hangisi ise onu kullanın, kozmetik olanlar bebekler için uygun değil...

Back
X