ben çeyizlerimi henüz kullanmıyorum ama 10 yıldır ailemden ayrıyım o nedenle ne kullanırım ne kullanmam biliyorum. bana kalırsa özellikle mutfak eşyası konusunda her şeyim olmalı mantığıyla hareket etmeyin, ailesiyle yaşayanlar annesini baz alabilir yalnız yaşayanlar da zaten ne kullanıp kullanmayacaklarını bilirler. bir çok arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla aman eksik olmasın alayım düsturuyla alınıp kullanılmadan dolapları bekleyen o kadar eşya var ki. hem israfa hem boşa masraf.
marka konusuna gelince:
-annem amboss çelik tencere takımı kullanıyor tek kelimeyle muhteşem. ben tencereye o kadar para vermeye kıyamadım ama aldığım tencereleri değiştirirken muhakkak amboss veya jumbo bakacağım.
-panel mobilya ve ev tekstilinde yataş kullanıyorlar ağırlıklı olarak. mobilyasından da nevresim ve yorganlarında da memnunlar. ayrıca taç gerçekten fiyatını hakediyor.
-beyaz eşyada bosch konusunda ısrarcılar. vestel kullandıp memnun kalmadılar. sadece fırınlı ocağımız vestel ama o da özel bi seriydi 12 sene önce cam ocak nedir bilinmezken cam ocaklı bir fırınlı ocak çıkarmıştı vestel onu kullanıyorlar ve çok memnunlar. lakin buzdolabı ve tv konusunda fiyasko yaşadık.
-tv'da samsung'dan memnun kaldık.
aklıma gelenler bunlar. umarım aldığımız hiç bir şeyden pişmanlık yaşamayız. her şeyimizi sağlıklı mutlu günlerde kullanmamız nasip olur inşallah