orumPiere cardin tabaklarını prouna markasına özel olarak yaptırdığını biliyorum canım, prouna da çok çok iyi bir markadır. Ben tabaklarımı prounadan almıştım da, içindeki marka tanıtım metninde yazıyordu :)
Ben henüz kullanmadım ama kullananlara göre en iyi tercihler şöyle, bende bu yönde tercihlerimi yapıyorum
Küçük Ev Aletleri: Philips ya da Braun
Elektikli Süpürge: Philips ya da Dyson
Tencere ve ÇKB: Jumbo, Hisar, Aryıldız
Nevresim ve Ev Tekstili : Linens, Taç, English Home, Sarev
Düdüklü: Fissler
Yemek Takımı: Narumi, Prouna, Royal Bone China
1. mobilyalar kesinlikle yerden yüksek altı rahat silinebilecek vileda girecek şekilde olmalı,
evler küçük malum hele istanbulda o yüzden hem yataklı hem bazalı olmalı....ıvır zıvırı toplamalı hemde misaafir gelince yatak derdi olmamalı....
ebatları çok kaba olmamalı...özlellıkle koltuk başlıkları....evlerin kapısından girip çıkacak şekilde daha kibar mobilya olmalı...
2.perdeler renkli olmamalı insan çabuk sıkılıyo....dantel,güpür yada spor bişey olabilir...evin havasına göre değişir....
3. eşyalar koyu renk olmasın...açık renk evi daha ferah daha geniş gösteriyo....
4. beyaz eşya illa modern olsun dıye gümüş yada gri,yada ınoks,çelik şart değil insan oldan da sıkılıyo....o kadar fazla para verdim yine sıkıldım....
5.kalın ve ağır porselenler tercih edilmemeli tutarken insan yoruluyo....pratik hafif bişey olmalı...
6.pilav,markarna vs için 1 tane orta boy teflon tencere mutlaka olmalı...
7. çelik tencerelerde büyük boya çok gerek olmuyo...genelde küçükler kullanılıyo....
8. düdüklü için en fazla 6 lt olmalı...hatta 4.5 -5 bile yeterli....
9.çamaşır kurutma makinesi evlenmeden alınmalı büyük rahatlık....evlendıkten sonra o borç bu borç sıra gelmez....o yüzden hazır çeyiz yapılırken aradan çıkarılmalı....hele çalışanlar için çok gerekli....
10.mikrodalga fırın bence olmazsa olmazlardan ben çok seviyorum keklerimi bile onda yapıyorum....
yorgan alırken bambu ya da ipek yorgan almanızı öneririm iyi bi şey olsun derseniz. özellikle sizin kullanıcağınız.penelope iyidir, bilinmiş markaların dışında. battaniyelerde de pamuklu olmalarına, akrilik ve naylon olmamalarına dikkat edin. akrilik doğrudan insan sağlığına bi etkisi olmasa da tercih etmemek gerektiğini düşünüyorum . kaz tüyü almak isterseniz de tabiki gıdık tüyü %90 olanını alın.ben taçtan almıştım kızıma çok memnunum
bu maddeler altın değerinde valla süper olmuş teşekkür ederiz :)
vay canına, süper bi konu olmuş :)
sudem34 harikasın teşekkürler
ev tekstili konusunda biraz daha yardımcı olunursa çok sevinirimbu aralar havlu olayına takılmış durumdayım havlu alırken nelere dikkat etmeliyiz. bi türlü çözemedim bu olayı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?