Hangi markanın hangi ürünü iyi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Noa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pantolon olarak ltb modelleri cok levıs mesela hep aynı çantada mavi kozmetıkde maybelıne ayakkabılarım converse saatlerım swatch gözlük rayban kazaklarım mavi

cilt temizliğinde LAGONA diye bir marka var tamamen organik alman malı yanılmıyosam müthiş bir temizleyici üstüne tanımam organik ürünler satan mağazalarda bulabilirsiniz
NıNE WEST'in çantaları güzel, ayakkabıları da iyi.ŞıSEDO (yazılışını unuttum )rujları güzel makyajda LOREAL MAX FACTOR gerisi fazla pahalı. giyimde ıPEKYOL, PARK BRAVO MUDO (mudonun özellikle tişört ve elbiseleri)ZARAnın tişörtleri. iç çamaşırda MARK & SPENCER ve LA SENZA. takıda ACCESORıZE bu markanın çantaları da çok kaliteli.mutfak ürünlerinde TEFAL ve MUDO

Son düzenleme:
Ben de şunu sööliim Silk and cashmire sakın almayın. ıki giyişte pamukçuklanıyo. Bi de 300'e satıyolar utanmadan

Mango'nun kotları çok bollaşıyor. Aldığım kot o kadar bollaştı ki hamileyken giydim sonra görümceme verdim o da doğumdan sonra giydi. o kadar bollaştı yani. Akıllanmadım bir tane daha aldım o da bollaştı malesef.

makyaj malzemelerinde flormarın farları çok iyi.
Bulaşık deterjanında fairy

Kot pantolan Mavi Jeans,Lewis
Spor ayakkabı Adidas,Tıger,Reebok
Güneş gözlüğü Osse,Furla
Saat Swatch
Makyaj malzemeleri Hangisi yakışırsa o mantığıyla hareket ediyorum.Smashbox ve bir kaç ürünüm de Chanel
T shırt veya kazaklarda herhangi bir marka aramıyorum.Genelde etiketlerine bakıp yüzde kaç pamuk yüzde kaç yün diye bakıyorum.Merterde çok güzel orjinal ürünler oluyor.Kaç kere denk geldim bilimiyorum ama hiç bir sorunu olmayan orjinal Tommy,Lacoste ürünlerini makul fiyatlara satın aldım.

Çantayı yazmayı unutmuşum.Genelde benim oturduğum ilçede bulunan bir dükkandan alışveriş yapıyorum.İndirim olanağı da var.St Barry,Polo,Matthew Cox oradan satın aldığım ve çok sağlam olan çantalar.

chino pantolonlarda hangi marka iyi, defactonunkiler kötü diye duydum bollaşıyormuş.

kesınlıkle dogru .mango zaten kalıp olarak da buyuk urun yapıyor .dıger urunlerını begensem de jeanlarını hıc tavsıye etmıyorum ben de .38 beden gıyen bırı olarak jean oradan 36 alıyorum .o bıle bollasıyor terzıye daraltmaya verıyorum bu sefer pantolonun seklı kayıyor .her defasında derım mangodan bır daha jean almıyacagım dıye ama ,ındırım oluyor hıc olmayacak fıyatta sattıklarında da kendıme engel olamıyorum .dolabın bır kosesınde duruyorlar oylece .

ben mavinin kotlarında çok memnunum kesimleri güzel ama uzun ömürlü olmuyolar..levısı daha çok tercih ederim..triko grubunda en çok herry ve lal trikoyu beğeniyorum lal daha çok yurt dışına ithal ediliyo türkiyede sınırlı bölgelerde var o yüzden zor buluyorum..bide ipekyolun ayaydın grubunun trikoları çok güzel...türkiyede elini atsan marka ama genelde aynı sınıftaki markalar kumaş ve iplikleri aynı fabrikalardan alıyolar sadece kesim olarak kendi alanlarında fark gösteriyolar her doku grubunda her insanın vücudu rahat etmiyo o yüzden sen kendini neyin içinde iyi hissediyosan onu giy....çul çaput hepsi eskiyo bi yerde...ben geçen sene adil ışıktan çok beğenerek bi pantolon aldım 80 tlye sadece bi sezon giydim...ama ucuzlukçudan aldığım 10 liralık bi kotum var bayılıyorum 4 senedirde giyiyorum taş gibi

triko da herry kot ltb makyaj lancome max maybellıne rimel lancome drama ....

- design canta ve ayakkabi tasarimiyla Sasha (turkiye'de varmi bilmiyorum) onun disinda elle ayakkabi konusunda ikinciligi aliyor.
- kiyafet konusunda De corp'u tek gecerim (Esprit'in genc kreasyonu). Bir sezonluk giyim ve cope atmalik urunleriyle H&M fena degil. Zara cakma kreasyonlarla unlu markalarin kopyasini uygun fiyata yapip satiyor. Cotton'da citi piti vintage tarzi seyler bulunca asla kacirmiyorum, ilk defa giyiyorum ve gayette kaliteli ciktigi icin mutluyum.
- makyaj konusunda kaliteli ama uygun fiyatlariyla Sephora.. turkiyedeki fiyatlar cok kazik, biz uygun diye alirdik. Lancome'un bazi urunlerini kullaniyorum, cildim hassas oldugu icin. Krem konusunda ise Clinique.. parfum vs degisir zaman zaman simdi Diesel fuel for life.

kotonun ve lcw nın çantalarını beğeniyorum
lcw nın gömleklerini beğeniyorum sadece jeanlarını sevmiyorum
collezionenin herşeyi iyi

Ayakkabı : Nine west, Nike ve Greyder gayet iyi ama puma kesinlikle almayın ne zaman alsam ya rahatsız tabanlı ya da çabuk eskidi

Jean: Tommy Hilfiger ve levis

Çanta:Nine west, dsn, mng, mudo. bir de matmazel çok severdim ama iki sezondur pek beğenemiyorum çantalar sanki 35 yaş üstü bayanlr için yapılmış sadece

Mont. manto: Park Bravo, Ekol bu ikisi dışında pek beğenemiyorum

Kozmetik: loreal, maybelline,the body shop, sephora

iç Çamaşır: la senza

çanta olarak mango ve özellikle koton,çok nadir lc waikiki
jean de colins
spor ayakkabı adidas
mont zara
kazak batik
gömlek mavi
çorap penti
makyaj ürünü kesinlikle pastel
parfüm escada
fotoğraf makinası nikon
pc toshiba
şuan bunlar geldi aklıma..

Herkes en güzel mağazaları en pahalı yerleri yazmış yok mu daha hesaplı giyinen birileri, forumda herkez zengir mi?

Herkes en güzel mağazaları en pahalı yerleri yazmış yok mu daha hesaplı giyinen birileri, forumda herkez zengir mi?

Tüm mesajları okuduktan sonra bunu ben yazmayı düşünüyordum, siz önce davranmışsınız. Herkeste tomy, diesel, armani almış başını gitmiş. Ah şu fakirliğin gözü kör olsun .

Son düzenleme:
fiyatları magazalar için yorum yapmıycam ama alışverise cıktıgımda gercekten üzerime bişiy bulmakta zorlanıyorum çalışan biriyim ve ya aşırı ciddi oluyolar ya tam tersi ortası yok...
ya yakaları asırı dagınık ya özensiz dikilmiş...
dün akşam alayım dedim inanırmısınız elbiseyi giyindim heryeri tamam ama yakası yamulmuş yanlış dikmişler..
hep banamı denk geliyor üstüme böyle aa harika deyipte alabilecegim iç bişiy bulamıyorum...
ya kesimi güzel kuması kötü...
yada tam tersi...
ben her zaman sade ve şıklık seven biriyim ve vucüt olarakta hiç bir sıkıntım olmadı 36 bedenim..
ama gel görki yok ankarada gezmedigim avm kalmadı bende bir anolmallık var..
önceden herşey cok daha kaliteli sade ve şıktı çok cesit yoktu belki ama begenecegim harika şeyler vardı...
şimdi çok abuk kıyafetler sacma renkler asla tercih edemeyecegim kıyafetler mevcut doktora gidecem bende bi anormallık var...

Son düzenleme:
pazardan 10 tlye aldığım yada collezyone den aldığım kazak sarktı giyerken de kendini iyi hissetmiyorum. sezon sonu mark spencer marka triko aldım 30 tl ye 3 senedir çok beğenerek giyiyorum 3 sene daha gider . en iyisi sezon sonu kalte almak

kazak triko;mark spencer, mango
mont: zara
pantalon:mavi
kumaş pantolon :koton, modaline ( sakın defacto almayın çok kötü pantolonda)
Ayakkabı: ataköy, beta, derimod

Bende ekliyim :)

Adilışık, pantalon etek ve badi türlerinde

Codentry ise mont, ceket ve ayakkabı türlerinde iyi bence

yves Saint laurent rujları mükemmel lancome nin maskarası süperdir ipekyolun gömlekleri,clinique fondatenleri elle ve hotiç ayakkabıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…