Hangi meslek sahibi Erkekle evlenmek isterdiniz?

benimki bankacı ama bi kaymakam olmasını isterdim açıkcası.zaten hazırlanıyor sınavlarına inş girer boshayallersmile

aslında hiç düşünmemiştim bugüne kadar.bilmiyorumkismile
şimdi düşündüm de mimar olsa iyi olurdu. meslektaş olurduk.
sevgilim başka bir bölüm mezunu. bazen çok farklı 2 dil konuşuyormuşuz gbi geliyor.
ama napalım seviyoruz sonuçta.:asigim:

holding yönetim kurulu başkanı şakkıdışakkıdışakkıdısırnaşık şey

pilot fazla karizmalar ama pilotlardan da ev erkeği olmaz iş saatleri çok esnek gemi kaptanı da olabilir ama onlarda malum bi gidiyolar aylarca gelmiyolar en iyisi mühendis olsun ya :)

Piyanist olsun isterim zaten sevgilim piyanist ama inş. eşim olur piyanist beyimiz ahh ahh onla bir evde olmayı kocam demeyi çok istiyorum.
Bana hep en güzel romantik dönem parçalarını çalsın isterdim.
Çalıyor ama ben sabahtan akşama onunla olmadıktan sonra o tadı alamıyorum inş birgün olur. :Saruboceq:

heç polisle diyen olmamış galibabilmiyorumkismile
ben polisle evliyim çok şükür çokta mutluyummmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

:))işinde hırslı başarılı biriyle evlenmek isterdim..ne iş yaptığından ziyade işine sahip olması önemli..

:))işinde hırslı başarılı biriyle evlenmek isterdim..ne iş yaptığından ziyade işine sahip olması önemli..

benimde nişanlım muhabeseci ama cok yoruluyor hergün oraya buraya koş daha kolay ve resmi günlerde izinli olabileceği mesleği olsun isterdim :)

Sanırım sadece Türkiye'de var.

Erkeğin işine (statüsüne) ve cebindeki parasına göre evlenme düşüncesi.

Nedense yabancılarda hiç buna bakılmıyor. Ne erkek nede kadın birbirlerinde statü aramıyor yada maddiyat

Yazık ki Türkiye de Kadın erkeği maddi bir kaynak olarak görüyor.

hangi meslek ??sevdiğim ve sevildiğim sevgilimlee evlenmek isterdim...
meslek olarakta memur olan ve sabah 8 akşam 5 ten sonra ve haftasonlarını bana ayırmasını isteriimm....

Evi geçindirecek kadar bi maaşı varsa eğer, ''illa şu meslek olsun'' diye bi düşüncem yok.
Nişanlım elektrikçi ve bizim evimizi geçindirebilmemiz için iyi bi meslek şahsen

Çünkü elektrikçiler olmasa, elektrik olmaz. Elektrik olmasa yaşanmaz

kk dekı acılan garıp konulardan bır yenısı daha ...Erkeklerın bızı kucultmesı ıcın bısıy yapmalarına gerek yokki ...ah bayanlar ah ..bız yapıyoruz yıne yapacağımızı ...
burası bbır erkek forumu olsa ve konuda hangı meslek sahıbı kadınla evlenmek ısterdınız olsa...ne kadar aşağılayıcı kucuk dusurucu ...
rızık kaygısıysa konu ,rızkın kefılı Allah .senın esın doktor olsada yiyecek rızkın yasayacak gunun rabbımın takdırı ...
egolar ,kılıflar (ış,kıyafet ,yakışıklılık ,zengın olmak ),nefıste işin içine gırıyor tabı ,es adayını meslegı ıle degerlendırme olayı ;kendını kanıtlayamayan kışının yada şöyle dıyeyım ,kendını ıfade edecek bırşeyı olmayan bayanların;ısmının onune doktor Ahmet beyın esıyım ,yok efendım eşim ressam,muhendıs :)...deme ıstegınden kaynaklı bısıy bence ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…