Hangi meslek sahibi Erkekle evlenmek isterdiniz?

bana vakit ayırabileceği bir işi olsun beni ilgilendiren bu zaten avukat yeterince görüoruz birbirimizii

avukat esı olmak cok zor sureklı tel calar surklı arayan olur bos vakıt kalmıyor cevremde boyle tabı ıı ış yapanlar hatta bızım arkadas emeklılık sıgortası bıle yaptırmadı 50 yasıma cıkmam dıye :))

ben ressam olsun ısterdım cok karızmatık buluyorum ..

şu olsun bu olsun diye düşünmezdim çünkü saçma hayat bizi ne gibi bi süprüslerle bekliyo bilmiyoruz:)))karşımızdaki kişiyi de mesleğine göre seçmiyoruz sonuçta ... ben ing. örtmeniyim belki kendi branşımdan biri olur derdim:)) sözlüm elektrik müh. :))) bence mükemmel bi insan iyiki tanışmışız :asigim: :asigim:

Eşim mühendis.Memnunum şu ana kadar mühendis eşi olmaktan.Daha önce bir kez sözlendim doktordu, Allahım beni doktorlardan uzak tut dedim, gerçi bu biraz da kötü bir ilişkim olmasından dolayıydı ama bir daha TUS mus, nöbet vs çekemem dedim.Eşimle tanıştığım zaman annem bu son olsun doktor-mühendis-avukat üçlemesi yapma demiştikaydirigubbakcemile3

nişanlım ingilizce öğretmeni.. gayet memnunum, evine yeterince vakit ayırabileceği bi meslek a.s

Bana vakit ayırabilecegi bi işi olsun isterim..şimdiki gibi günün nerdeyse tamamını gecirdği bir iş istemem..:umursamaz:

adam olsun,bana sahip çıksın,sevsin saysın mesleği çok da önemli değil ama tabii eğitimli olmasını tercih ederim denklik olmalı yoksa problem çıkar diye düşünüyorum..

adam olsun,bana sahip çıksın,sevsin saysın mesleği çok da önemli değil ama tabii eğitimli olmasını tercih ederim denklik olmalı yoksa problem çıkar diye düşünüyorum..

kesinlikle katılıorumm canımmmvereliniortak

farketmez yeter ki severek yapsın. ama eşim mühendis ve sektöründen dolayı şehir dışında çalışıyo, isterdim ki yanımda olabilsin o yüzden şu anki mesleğini sevmiyorum:mymeka:

bende benim gibi devlette çalışan biriyle evlenmek isterdim
eşimde bende devlette çalışıyoruz

Hukukkcu falan olmasını isterdim cünkü bende ya hukuk yada psikiyatri okumak isterdim .. Ama nasip ikimizde isletme okuyoruz ..opuyorumnanaktan

Belki psikaytrist ama benim gittiğim gibiyse tabi.
Doktorla yada avukatla asla evlenmek istemezdim.
Mühendiste olabilir.Erkeğe mühendislik yakışır benim gözümde.
Zaten eşimde ona yakın meslek olarak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…