Hangi Noktaya Kadar Beklemek Lazım

ben hiç sabredip başarrıyla sonuçlanan görmedim, en yakın örneği de babam annem yıllardır değiştirmek için uğraştı adam aynı görüşleri aynı en sonunda annem baba tarafımla alakayı kesti , bulundukları şehirden uzaklaştı ,

Annen ve baban mutlumu şuan yani baban annene gönül koymadımı görüşmüyo diye??

Herkesin sabır eşiği farklıdır, haliyle tahammülü de. Hayatta tahammül edemem dediğim şeyi bir başkası ömür boyu çekebiliyor, başkasının hayatta çekmem dediğiniyse hoş görüp kabullenebiliyorum. Yani bu tamamen size bağlı.

Bizim 2 buçuk yıl oldu değişmedi ve değişeceğine de inanmıyorum psikolog gibi bi şansın varsa iyi değerlendir bence yada aile terapisti falan ben eşime bunu teklif ettim ikisini de kabul etmedi :(
4 tarafıma bakıyorum hepsi kapalı yol gibi geliyor son noktaya kadar sabretmek istiyorum ilerde acabalarım olmasın diye..

Eşinle severek mi evlendin? Bir de nacizane fikrim bebeğiniz yoksa bebek yapmayın bi süre...

Eşinle severek mi evlendin? Bir de nacizane fikrim bebeğiniz yoksa bebek yapmayın bi süre...

Evet severek evlendik ama o şuan beni seviyomu şüpheliyim aldatma falan aklımdan bile geçmiyo hakarek falanda yok ama çok uzak duruyo nasılsın iyimisinden öte konuşmuyo bile çok çok uzak...

Düşünce şekliniz ya her şey tamamen değişecek yada gün gelecek bitecek şeklindeyse nasıl bir davranış içinde olurdunuz?? yani bir insanın değişmesini beklerken çürümek mi yoksa yeter artık bende bittim tükendim bu ailede bitti diyerek noktalamak mı??

Sizce hangisini yaşamak daha kolaydır????

düzelmesini beklediğiniz insanın davranışları eskiden iyi ve sonradan kötüleştiyse düzeltilmeye çalışılabilir. belki birazda kendinden ödün verebilirsin. tabi zor biriyse sinirlerin baya yıpranır. arayı bozan neden bulunmalı önce. gereksiz inatlaşma kıskançlık vs. değilse düzelir tabiki.

ama düzelirmi diye sorduğunuz kişi başından beri böyleyse düzelmez. o zaman sizde onunlamı onsuzmu mutlusunuz önce buna karar verip yönünüzü çizmelisiniz.

allah yardımcınız olsun

Back
X