arkadaşlar yürüteci ben kızım 7 aylıkken kullanmaya başaldım ve cok faydasını gördüm
kızım yaşıtlarına göre erken emekledi ve yürüdü
bende cok rahat ettim yürütec kullandıgımızda
bizim dönemde bi ben kullanıyordum yürütec diger arkadaşlarda sizin gibi düşündüklerinden kulalnmadılar
biz yürüdük diger bebeklerr ondan sonra yürütec kullanmaya başaldılar.
7.5 aylıktı emekledi
11 aylıkken yürüdü
ben tavsiye ediyorum
tabi gün boyu cocugu yürütece koymamak lazım.günde belli aralıkla koymakta fayda var
bu arada ben 30 yaşıdayım bizimm kuşagın cogu yürütec kullanmıştır.
ozamanki yürüteclerde şuanki gibi konforlu degildi
ve cok şükür ne bende ne cevremde ölee fiziksel bi sorun yok
bazı şeyler cok abartılıyor
bilincli kullanılırsa bence zararı olmaz.
Geleneksel bebek yürütücü, küçük çocukların ilk adımlarını atmalarına yardımcı olmak için tasarlandı. Çocukların güvenliği için tasarlanan özel tutucağı değişik yüksekliklere ayarlanabilir. Oyuncağın sabit kalması için arkasında emniyeti vardır. 24 adet renkli ve doğal tahta bloklar içerir.
canım sen bilirsin ama ben tavsiye etmiyorum bunu.
cocugu tembellige alıştırıyor gibi geliyor
ben kızım emekleyene kadar yürütec kullandım.yürüyene kadarda cok nadir kullandım.
ondan sonra bıraktım kendi haline..kendi kendine kalktı ve iki koltuk arası yürümeye calıştı.
eger böle bişi almış olsaydım bu oyuncaga güvenip yürümeyecekti
imkanın varsa iki koltugu karşılıklı yakın mesafeye koy akşama kadar mekik dokusun iki koltuk arasında:)
bide size tavsiyem cocuklarınız ilk yürümeye başladıklarında düşeceklerdir popolarının üstüne mutlakaa
sakın müdehale etmeyin.kendi kalkmasını ögrensin.aksi takdirde her düştügünde sizden yardım beklicektir ve aglıyacaktır.
eger siz müdehale etmezseniz kendisi daha emin adımlarla yürümeye calışcaktır düşmemek için.