• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi rengi almalıyım?

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
Kızlar aşağıdaki iki elbiseden birini kuzenimin düğünü için alıcam ama hangi rengi alsam karar veremedim

ikisini de beğendim. Siyah daha asil duruyo gibi ama günlük hayatımda hep siyah giyerim karar veremedim..

Bir diğer çekincem de benim göğüslerim çok küçük. model bayanınki gibi dekolte oluşturmaz yani. onun dışında endamın yerinde boyum uzun ölçülerim iyi güveniyorum ama ama göğüs yok işte ) elbise bende böyle güzel durmaz diye korkuyorum. Her türlü düşünceye açığımm..

bi de bu tür elbisenin üzerine nasıl bir saç gider sizce?

11855878_882747948441413_8346905337533898407_n.webp
11904708_885918268124381_5227710217458663194_n.webp

Ben olsam siyah olanı alırdım.
Mankenin göğüsleri bana fotoşop veya estetik harikası gibi geldi. İki tane top duruyo sanki orda.
Elbiseyi beğendiysen ufak tefek düzeltmeleri terziyle halledersin, mesela dekoltesini daraltabilirsin, göğüslerini biraz daha sıkıştırır.

Bende genelde siyahçıyım
Denemen lazım vücut yapında resimdeki gibi durmayabilir
Yan doğal bi topuz olabilir

Bende genelde siyahçıyım
Denemen lazım vücut yapında resimdeki gibi durmayabilir
Yan doğal bi topuz olabilir

işte internetten alışveriş yapmanın en riskli yanı bu. Gözümü kararttım alıcam artık bakalım inş böyle veya buna yakın durur :)

Ben olsam siyah olanı alırdım.
Mankenin göğüsleri bana fotoşop veya estetik harikası gibi geldi. İki tane top duruyo sanki orda.
Elbiseyi beğendiysen ufak tefek düzeltmeleri terziyle halledersin, mesela dekoltesini daraltabilirsin, göğüslerini biraz daha sıkıştırır.

ben elbiseyi çok beğendim.. Peki ya sizz ? :) ayrıca evet göğüsler fake gibi :)

Yaşın kaç?
30 yaş üstü elbisesi bunlar bence. 30'un altındaysan pek uygun değil.
Göğüsler sütyenle halledilir.

bende siyahı alırdım ama bu elbiseler modelde durdukları gibi durmuyor denemeden alma

Siyah olanı çok şık.

Bu modeli yerlere kadar balık etek olarak hayal ettim. Şahane olurdu...

işte internetten alışveriş yapmanın en riskli yanı bu. Gözümü kararttım alıcam artık bakalım inş böyle veya buna yakın durur :)
Olsun
İnternetten de alsan iade hakkın vardır
Denersin beğenmezsen yollarsın

Yaşın kaç?
30 yaş üstü elbisesi bunlar bence. 30'un altındaysan pek uygun değil.
Göğüsler sütyenle halledilir.

yaşım 23. Bu elbise olgun kadınlar için mi dersiniz hiç bu açıdan bakmamıştım.. heralde etek boyunun tam dizde bitmesinden kaynaklanan bir yanılsama. bi 3-4 santim daha kısa olsaydı daha genç işi görünürdü..

Bende elbiseyi sevemedim ya.Dizilerde 30-40 yaş arası büyük iş yeri sahibi kadınlar oluyor ya onları anımsattı.Kötü anne rolünde olurlar genelde.Başka seçenek yok mu ki ?

Bende elbiseyi sevemedim ya.Dizilerde 30-40 yaş arası büyük iş yeri sahibi kadınlar oluyor ya onları anımsattı.Kötü anne rolünde olurlar genelde.Başka seçenek yok mu ki ?

an itibariyle elbiseden soğudum ben :)

Düğünün yeri ve aile yapısı da önemli ama kuzen düğünü için ağır gibi geldi bana

İş toplantısı ya da eşinin iş arkadaşının düğününe giymelik bunlar

bende düğünde hep siyahtan yana seçim yaparım daha asil duruyor çünkü. Ultra destekli sütyen takarsınız biraz daha toplu durur.

yaşım 23. Bu elbise olgun kadınlar için mi dersiniz hiç bu açıdan bakmamıştım.. heralde etek boyunun tam dizde bitmesinden kaynaklanan bir yanılsama. bi 3-4 santim daha kısa olsaydı daha genç işi görünürdü..

Hem etek boyu hem yakası daha olgun kadınlar için daha uygun bence.

Back
X