Saç Rengi ve Saç Boyama hangi renk yapayım

bence kızıl tonlarını düşün yada güzel bir kahveye boyatıp üzerine balyajlarla ışıklandırma yaptırabilirsin ...

karamel? yani turuncu da değil kızıl da değil ama ikisinin arası gibi canlı hareketli iddialı bi renk, bu sezon çok moda zaten ama tam olarak karamel mi deniyo bilmiyorum

kızıl sevmıyorum arkadaslar gecen seneki kızılımdan daha yenı yenı kurtuluyorum.hoş kahve tonları istiyorum evet balyaj da olabılr ama sarı değil sarı çingene gibi duruyor..

Kahve tonları çok hoş olur bence canım, hem de doğal durur..

Canım bende şöyle bir model var, ben bu renk yaptırmayı düşünüyorum.. sen de bir bak istersen, kahve tonlarında..

boyattırdım arkadaşlar bakır ve orta naturel koyu sarının karışımı böle bişi çıktı ortaya.

bu da gunestekı halı

canım kızıla boyuyabilirsin..benim albümlerde çok güzel bi renk var,,ona bak bi istersen....bide bişey sorucam,,ben o rengi boyatmak istiyorum,,saçlarım omuzlarımda,,uçlarda eskiden kalan boya var,,kuaför 60 tl boyiyim diyo,,uygunmu fiyatı..bana biraz pahalı geldide,,,,

cnm kızıl sevmıyorm ve boyattm zat en bakablrsn en son sayfada
ne renk ıstıyosn sen cnm? boyamadn oncekı halım mı ?
ben 30A boyatyrmnormalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…