Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

ben elsev kullanıyorum son 1 yıldır saçım yıpranmışdı topladı bu şampuan süper bu zamana kadar çok şampuan değiştirdim en güzeli bu bu arada ben eczane kalfalığı yapıyodum 7aylık evliyım evlenınce bırakdım bioxın falan para tuzagı o kadar sattık bırıde gelipde 2. kutuyu alıp memmun kaldım demedi işe yaramadığını söylüyolar

kızlar ben bugün ST.İVES die bir şampuan aldım satıcı kızın önerisiyle.deneyen var mı aranızda hiç.nasıl bi şampuan??

Organicumun 27dk diye bir sitesi var kuaförde haftada 2 kez tam organik bakım seti çıkardı ben 3 kere yaptırdım etilerde çok memnun kaldım

kızlar vichynin şampuanını kullandınızmı

Ben kullanıyorum saç dökülmesine karşı. Çok memnunum. Tabi ben şampunanın içinde çam terebentinide ekliyorum. Fiyat konusunda bişey diyemem kıbrısta 30 tlye alıyorum. Türkiyede daha farklı olabilir fiyatı.

büyük bi hata yapıp şampuanımı değiştirdim ve dove un kırılan saçlar için şampuanını ve saç kremini aldım ama çok pişman oldum fazlasıyla gür olan saçım pıstı 1 tutan bişey gözüküyodu saçın 2.günüyağlanmaya başladıı kimseye tavsiye etmiyroum

evet katılıyorum.bnde reklamlardan özenerek aldım o şampuanı.hemde terapi olanını.saçlarıma sürdüğüm andan itabaren kafamın ağırlaştğını hissettim resmen.duruladıkça daha da köpürüyodu bayağı uğraşmıştım saçımdan çıkarmak için.zaten 2 kullanımda bıraktım.şimdi swiss formula die bi şampuan kullanıyorum diğer adı da st ives'miş.bakalım bu nasıl gelicek?!?!fisfisfis

Organicum ve Prozinc kullandım, ikisi arasında seçim yapmam gerekirse Prozinc derim. Bayan eczacı da bu şampuan için 'sattığım en iyi şampuan' demişti. Daha iyisi var mı bilmiyorum, bitmek üzere şampuanım.

schauma diğer şampuanlar saç derisini yakıyor içlerinde asitimsi bişey varmış ama schaumayı kullandım inanılmaz iyi geldi kabuk kabuk kepekler olurdu saçlarmda artık yok bi de uzun saçlar için duş dahili krem kullanın saç diplerine de sürün uçlarına diyorlar ama ben dip kullandım hem çatallaşmıyor diplerimde hemde su gibi akıyor tarak böylelikle bi tane bile kırığım yok hem bu arada benim saçlarım belimden de aşşağıda bayağı bi uzunlar göbeğimden 1 karış aşşağıdalar saç konusunda çok çile çektim bi de haftada bir hakiki zeytinyağı tatlı badem yağı kemik iliği yumurta karıp uygularsanız saçlarınız inanılmaz uzuyor 2 ay önce kerküllerim alnımdaydı şimdi burun hizamda .. neyse kalın sağlıcakla

Piyasadaki tüm şampuanları kullanmışımdır.. Elidor ve Gliss çok döktü.. Şu an Elseve kullanıyorum ama o da döküyor.. Head&Shoulders'ın dökülmeye karşı var bi' tane onu deneyeceğim şimdi de..

swiss formula kullanan varmı peki?nasıl bi şampuan?

ince saçlar için kalınlaştırıcı etkisi olanını kullandım yıllar önce uzun süre...ilk başlarda mucize gibiydi hem kalın hem geç yağlanır olmuştu saçım ama daha sonra bu etkisini kaybeder gibi oldu. ben de farklı şampuanlar denemeye başladım, hala daha istediğimi bulmuş değilim
yine swiss formulaya dönmek istiyorum ama haftasonu bir çok yere sordum bulamadım
sen nerede gördün acaba?

Kızlar merhaba,
Bende 2 sene öncesine kadar panthene ciydim ama bc bonacure kullanana kadar...
hatta saç bakım danışmanlığı yaptım panthene tanıtımlarında :)
Saçlarım röfle ve çok açık boyadan çok yıprandı bc bonacure acil kurtarma şampuanı ve kremini kullanıyorum inanımaz güzel çok memnunum.. Tavsiye ederim ama saçınıza uygun ürünü kullanmanız çok önemli..

Bende çok şampuan denedim. En kötüsü loreal elseve bence, çok fazla döküyor çünkü. Matrix biolage için çok iyi diolar ama o da çok pahalı türkiyede. Blendax fena deil, saçın şeklini çok güzel yapıyor.

Prozinc kullanıyorum şuan, bitince ya Klorane ya da Phytojoba almayı düşünüyorum. Aynı ürünü üstüste kullanamayanlardanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…