İnt. den geniş çaplı bir araştırma sonucu BİOXCİN almaya karar verdim....saçlarım inanılmaz dökülüyordu ve azalmıştı iyice panik yapmıştım...4 mayıs dan beri kullanıyorum 6-7 ay kadar olmuş işte kullanmaya başladıgım ilk haftadan saç dökülmesini bıçak gibi kesti resmen....
ve şuan sonuca baktıgımda saçlarımda çoğalma ve dolgunlaşma var...
BİOXCİN kokusuda çoookkk güzellll...kullanılıp banyodan çıktıgımda eve kokusu yayılıyor resmen..
öle 1 hafta kullanıp da yararını görmedim demiceksınız... 1-2 ay kullanılıp öyle karar vermelısınız çunku saç anca alışıyor kendine geliyor
Ben çok memnunum hem saçlarım yumuşacık oldu hem dökülmesi durdu hemde çogaldı dolgunlaştı bana çok iyi geldı ama herkeze iyi gelıcek dıye bişi yok...
2 çeşiti var yaglı ve kuru saçlar olmak üzere....
ŞUNUNDA ALTINI ÇİZEREK SÖYLEMEK İSTERİM ŞAMPUANI SÜRDÜKDEN SONRA SAÇINIZA MASAJ YAPIN VE BİRAZ BEKLEYİN
herkeze sağlıklı saçlar dılıyorummmyerimseniben
saçın çabuk yağlanmasını engelleyen ama kurutmayan bi şampuan var mı?
Organicum yeşili kullanıyorum yağlı saçlar için birebirzemuszemus
Şiddetle tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2
Her eczanemde satılan ürünü cildimize saçımıza süremeyeceğimiz için ben birçok kişide ve kendi ailemde önce sözkonusu ürünü denetir ondan sonra kendime uygularım, Organicum ilk geldiğinde şürheyle yaklaştığım ürünlerden oldu çünkü genelde piyasada gerçekten bir işe yarayacağını iddia edipte o işi yapan çok az ürün var.
Ben aynı birçok meslektaşım gibi dışarıdan müdahale ile saça ve köküne çok fazla etki olabileceğine inanmayanlardanım, Organicum bu konuda bir istisna.
2 dk. bekletip durulanıyor ancak etkisi tartışılmaz. Bugüne kadar 1 yılı geçmiştir yüzlercesini verdim ve kendim de mavi şampuanı ile mor şişedeki kremini kullanıyorum sonuç inanılmaz.
Yeşil kutu şampuanı saçı aşırı yağlanmadan dökülen erkek ve bayanlara çok etkili, yağ (sebum) üretimini dengeliyor ve saç köklerini eski hallerine döndürüyor, 3-4 haftada saç analiz cihazında çok büyük fark görülüyor.
Mavi kutu şampuanı kuru yıpranmış saçlara çok faydalı, dökülmeyi durdurduğu gibi pullanma, kepeklenme, kaşıntılar, kualk arkasındaki yaralar vb. çok iyi geliyor.
Kremi piyasada silikon paraben içermeyen yegane kremdir, deneyen bırakamıyor.
Lütfen reklam yapmışlar yine demeden eczacınıza sorun ona göre alın, organicum.com da eczane listeleri var.
Şampuanları 19 TL kremi 34 TL den satılıyor
Bu site çok iyi bir kaynak ve paylaşım alanı, Kadınlar Kulübü nü kuran ve işletenlere teşekkür ediyorum.
kendimi bildim bileli elidor kullandım,fakat memnun değildim parlamıyordu,yaklaşık 4 aydır bioblas şampuan ve kremini kullanıyorum çok memnunum.saçlarım daha dolgun ve parlak görünüyor.arkadaşlarım sormaya başladı parlaklığını.3 haftadır da son durulamada soğuk su yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?