Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

ben normalde head and sholders'n koparak dökülen saçlar için olanını kullanıyodm çok güzel ipek gibi yapıyo tavsiye ederim o bitti şimdilerde Elidor Co-Creations hani böyle or parlak bi kutusu var onu kullanıyorum ondanda çok memnunum saçlarım düz ve hiç elektriklenme yapmıyo:sm_cool:

Bende Elseve kullanırdım..Ama bu sefer Elidorun yeni -Co-Creations serisinden,hani şu dünyaca ünlü 7 saç uzmanıyla tasarlanan,onarıcı ve yapılandırıcı şampuan,durulanan ve durulanmayan kremlerinden aldım..Çok memnunum,ilk kullanımımda yumuşattı.. zemuszemusÖneririm yani kaydirigubbakcemile5

İnt. den geniş çaplı bir araştırma sonucu BİOXCİN almaya karar verdim....saçlarım inanılmaz dökülüyordu ve azalmıştı iyice panik yapmıştım...4 mayıs dan beri kullanıyorum 6-7 ay kadar olmuş işte kullanmaya başladıgım ilk haftadan saç dökülmesini bıçak gibi kesti resmen....

ve şuan sonuca baktıgımda saçlarımda çoğalma ve dolgunlaşma var...

BİOXCİN kokusuda çoookkk güzellll...kullanılıp banyodan çıktıgımda eve kokusu yayılıyor resmen..

öle 1 hafta kullanıp da yararını görmedim demiceksınız... 1-2 ay kullanılıp öyle karar vermelısınız çunku saç anca alışıyor kendine geliyor

Ben çok memnunum hem saçlarım yumuşacık oldu hem dökülmesi durdu hemde çogaldı dolgunlaştı bana çok iyi geldı ama herkeze iyi gelıcek dıye bişi yok...

2 çeşiti var yaglı ve kuru saçlar olmak üzere....

ŞUNUNDA ALTINI ÇİZEREK SÖYLEMEK İSTERİM ŞAMPUANI SÜRDÜKDEN SONRA SAÇINIZA MASAJ YAPIN VE BİRAZ BEKLEYİN

herkeze sağlıklı saçlar dılıyorummmyerimseniben

senin adına sevindim. malesef ben hiç bi fayda görememiştim

Zinco adında eczanelerde satılan şampuanı denemenizi öneririm. İçince çinko var, ben faydasını gördüm. Fiyatı son 15-16 lira civarındaydı...

saçın çabuk yağlanmasını engelleyen ama kurutmayan bi şampuan var mı?

dedigin gibi bir sampuani esim icin ariyorum, valla ogrenirsek sevinirim.

benim 3 seneden fazladir kullandigim John Frieda, biraz tuzlu ama neredeyse cogu urunu harika. zaten cok az miktar kullanilinca epey gidiyor, hele sac sekillendirme urunleri...

"dışarıdan müdahale ile saça ve köküne çok fazla etki olabileceğine inanmayanlardanım," demişsiniz.

Organicum neden istisna olsun ki. Bilimsel test yapıldı mı .? Saç köküne kadar maddelerin ulaşamadığını söylüyor doktorlar. Organicum daki hangi madde saç köküne inmeyi sağlıyor ve bilimsel dayanağı nedir. Lütfen yapılan testlere ilişkin belgeleri de ekleyerek cevap veriniz.

Elidor ile organixin saç dökmesi meşhurdur ikiside bol köpüren silikonlu parfümlü kalitesiz ürünler

kızlar ben bioxin ve bioplası da kullandım saçım boyadan ve stresten dökülüyordu bu ikisi bana hiç iyi gelmedi dökmesini aşırı hale getirdi saçım iice açılmaya başladı bende araştıryorum ne kullansam diye saçpuan olarak tabiki bakımda yapıorum akannehir off düzgün bişey bulurum inşallah

kızlar ben schauma kullanıyorum çok güvenilir bir marka.

çok güzel kokuyor bal rengi ve pembe olanı özellikle ama bu hafta hindistan cevizlisine geçtim(kahvrengi) kokusu diğerleri kadar müthiş olmasada etkisini görcem yakında.

tercih etmemin önemli sebebi de içinde silikon yok ve diğer şampuanlara göre mümkün olduğunca az kimyasal var

sevgilimin saç dökülmesi vardı,dove kullanınca günde 80 tele falan indi,sonra ben schaumayı tavsiye ettim,birçok şampuandan muzdarip olduğu için başta kullanmak istemedi,sonra kullandı,bir aydır kullanıyor ve günde 50 teli geçmiyor dökülmesi.çok mutlu oldu bundan sonra sakız alsa bana sorar oldu aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…