DuyguluDeniz kurutup kurutmadığı hakkında çok bişi söliyemicem malum yeni kullanmaya başladım.
Evet eczanelerde satılıyo ama her eczanede değil sitesine girersen hangi eczanelerde stıldığının listesi var canım
Canım banada eczacım vermişti mavi kutu şampuanıyla mor şişe kremi benim kupkuru cansızları toparladı
en iyisi saçları kazıtmak,
ne şampuan derdimiz kalır, nede dökülme derdi,
kafayı sil çık ne güzel dimi.
Ya arkadaşlar genelde marketlerde satılan şampuanları kullanmayın diyorlar. Ya profesyonel urunleri ya da eczanede satılanları kullanın diyorlar. Ben eskiden Pantene Dove Head& Shoulders kullanırdım. Sonra Bioxcin denedim ama pek memnun kalmadım nedense. Zaten sürekli aynı şampuanı da kullanmayın diyorlar, hepsinin icerigi farklıymış. Bunu kremler icin de soylerler zaten. Sonra onu bıraktım Shwarzkopf Bonacure kullanıyorum. Bu da biraz kepek yaptı gibi. benim ince telli ve yaglı saclarım. Napsam bilemiyorm valla hicbir seyden memnu kalamıyorum. Belki problem sac yapısında:)
benim saç yapım da seninki gibi canım çok ince telli ve yağlı..uçları sürekli kırık kırıkben de devamlı bi şampuan arayışı içindeyim bu tip saçlar için en uygun şampuan hangisidir acaba yafisfisfis
Canım banada eczacım vermişti mavi kutu şampuanıyla mor şişe kremi benim kupkuru cansızları toparladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?