arkadaslar merhaba,
Benim son bir senedir saclarim inanilmaz dokulmeye basladi, ayrica kepek sorunu da olustu, ne denediysem geciremiyorum, kuaforum gecenlerde saclarin yari yariya azalmis noldu boyle bile dedi. bu yuzden de cok mutsuzum.
Bu aralar sac icin bitki derman veya amway urunlerini cok ovuyorlar bana, acaba aranizda bunlardan birini kullanip da memnun kalan oldu mu?
Ya da benzer sorunlariniz varsa neyle cozdunuz?
Yardimci olursaniz cok sevinirim :/
sacLarımda kıvıRcık ve duzLeşTırmekTen doLayı coK kıRık oLduarTık duzLeşTrmıyoRum ama sekiLde veremıYorum .. yıpRanmasını önLemem Lazım...kvırcık sacLarıma raat sekıL verebıLceqim ve hacımını aRttırcak bı üRün var mıı??? eLidoR'n kıvırcık sacLar ıcın oLan sampuAn+kRemini kuLLanDm bi yaRarı oLmadı.. şimdi doVe.i kuLLanıYorum eLidoRdan daha iyi oLdu ama yıneDe memnun deıLım :-| yaRdım edeRsnzz sevınıRmm bebişLeR (=
cnm amway kullanbilirsn biraz pahalıdır ama çok iidir..
Ben Aubrey Organics'in GBP'sini kullanıyorum. Organik, proteini filan dengeliyor. Kokusu bitki kokulu ama kuruduktan sonra sacinizin goruntusune inanamayacaksınız!! Fön filan gereksiz... Nefis bir sey. En kotu yani eczanelerde satilmasi
bende ısırgan özlü blendaxa geçtim pantene den sonra bakalım ilerleyen zamanda anlıcam...
ben sarımsaklı şampuana başladım
garlic shampoo
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?