Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

dermatoloğa gözükün derim..bende de hafif kepeklenme ve az dökülme var ama benim kafam çok vadeler atlattı kansızlık yüzünden,şimdi topluyorum bakımlarla...düzelir zamanla saçlarınız eski yoğunluğuna ulaşır saç köklerimiz belli sadece uzayıp aynı boya gelmesi için biraz zaman...ve biraz sabır..

bakım olarak da yorumları özellikle hep olumlu barceleno diye bir yağ var.ona bende başlıcam birde sinemaki,bemiks ampul ve badem yağı yapıyorum ısırgan çayı da çok faydalı saçlara ..

canim dermatologa gorundum, bana ilacli sampuan verdi, ama o da bir ise yaramadi.

Bu bahsettigin bakim yagi nerelerde bulunuyor peki?

sacLarımda kıvıRcık ve duzLeşTırmekTen doLayı coK kıRık oLdu arTık duzLeşTrmıyoRum ama sekiLde veremıYorum .. yıpRanmasını önLemem Lazım...kvırcık sacLarıma raat sekıL verebıLceqim ve hacımını aRttırcak bı üRün var mıı??? eLidoR'n kıvırcık sacLar ıcın oLan sampuAn+kRemini kuLLanDm bi yaRarı oLmadı.. şimdi doVe.i kuLLanıYorum eLidoRdan daha iyi oLdu ama yıneDe memnun deıLım :-| yaRdım edeRsnzz sevınıRmm bebişLeR (=

cnm amway kullanbilirsn biraz pahalıdır ama çok iidir..

Ben Aubrey Organics'in GBP'sini kullanıyorum. Organik, proteini filan dengeliyor. Kokusu bitki kokulu ama kuruduktan sonra sacinizin goruntusune inanamayacaksınız!! Fön filan gereksiz... Nefis bir sey. En kotu yani eczanelerde satilmasi

Bahsettiğin şampuanı bulamadım nereden temin edebilirim.İnce telli saçlarım çok sıkıntılıyım son bir ümit......

bende ısırgan özlü blendaxa geçtim pantene den sonra bakalım ilerleyen zamanda anlıcam...

geçen seneden beri elseve kullanıyorum arısütlü olandan gayet de memnundum ama son zamanlarda saçımın çok döküldüğünü farketmeye başladım. ama bu şampuandan mı yoksa başka bir şeyden mi bilemiyorum tam açıkcası. gliss nasıl kızlar kullanan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…