Çok teşekkür ederim baktım. Fakat kozmetiklerde felan vardır heralde netten almak istemiyorum da. Biyerde zeytinyağı sabunu iyi diyorlar ama oda ilk günler sertlik yapıyormuş. Kremi zaten diplerine uygulayamıyorum anında yağlandırıo. Saçımın yarıdan aşagısına uyguluyorum. En yakın zamanda gidip bakıcam şampuanaa.
kullananların neredeyse hepsi memnun, şampuanın ve saç kreminin içeriği tamamen doğal, doa kozmetiğin sitesinde yazıyor ürünün içindekiler. en hoşuma giden yanı saç kreminin içinde keratin varmış. ilk yıkamalarda saçta sertlik yapabilirmiş sülfatsız şampuanlarda olan bi durummuş, sonra saç alışır tabi. ben kullanmak için can atıyorum resmen ama hala siparişim gelmedi :/
doğal bir ürün olduğu için çok ilgimi çekmişti, kullananlarından memnun olduğunu görünce sipariş verdim, sende bi oku, karıştır sitelerini :)
kk'da kullananların yorumları da burda.
http://www.kadinlarkulubu.com/sampuan-sac-kremleri/534036-doa-sampuan-sac-kremi-kullananlar.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/504319-doa-kozmetik-urunleri.html
en azından aklında bulunsun:))
canım bişey sorucam rahatsız etmem umarım. doa kozmetik yorumlarına baktımda bir sürü ad var aldıklarınız çok neye kullanıosunuz okadr hepsi bir mi alınmak zorunda anlamadımda .s bu arada yeni gördüm cevap yazmışşın :)
Down under naturals' ın YEŞİL AMBALAJLI olanını şiddetle tavsiye ediyorum. Ekstradan saç kremi kullanmanıza gerek kalmıyor. Saç boyalı olsa bile! Net.
Tabiki ürün bir "no tested on animals" dır.
ŞAMPUAN DEĞİL DE,ÇAM TEREBENTİN(ÇOK AZ MİKTARDA DİKKAT!)ÖNERİRİM....yağı özlüceksin ama saçını muhteşem yapmaz,,sadece yağı giderir....şampuanın içine 2-3ml katabilirisn...yetmezse,giderek ölçeği arttır...Her gün saç yıkamaktan bıktım. Saçım çok yağlanıyor. Sarımsak özlü bitkisel şampuan felan da kullandım yağlanmaya karşı ama saçım bana mısn demiyor. Saçım ince telli ve az.Bir de boya yok saçımda. Bana bi şampuan önerisinde bulunabilir misiniz kızlar?
cruelty-freee şampuanlar adı altında topik açmak iStemedim..burdan bilgi paylaşımı olursa çok sevinirim....ilk ben paylaşıyorum mesela:avolon organics ,freeman,organix,nival şampuanlar....KULLANAN LÜTFEN HODRİ MEYDAN DESİN,TERCİH ETME SEBEPLERİNİ YAZSIN....BEĞENDİĞİ-BEĞENMEDİĞİ YÖNLERİNİ; SAÇ TİPİ,BOYASIZ BOYALI SAÇIM VAR...YARADI-YARAMADI DİYE LÜTFEN BELİRTSİN!SEVGİLER♥
SLM hERAKLİA,,DUN' IN HER ÜRÜNÜ CRUELTY-FREE DEĞİLDİR,,,,BİLGİNE..!ISLAK SAÇA UYGULANAN LİKİT SAÇ KREMLERİNDE LOGO BULAMAZSIN MESELA..HANİ BİLGİN OLSUN! BEN BU MARKAYI ELEMİŞTİM BU YÜZDEN!
SLM hERAKLİA,,DUN' IN HER ÜRÜNÜ CRUELTY-FREE DEĞİLDİR,,,,BİLGİNE..!ISLAK SAÇA UYGULANAN LİKİT SAÇ KREMLERİNDE LOGO BULAMAZSIN MESELA..HANİ BİLGİN OLSUN! BEN BU MARKAYI ELEMİŞTİM BU YÜZDEN!
kızlar dört yıldır saçlarım dökülüyor denemediğim şampuan kalmadıeczanede şu bemiks bepanthen fin olan karışımdan hazırlattım.organicum şampuan kullanan varsa içeriğini buraya yazabilir mi acaba şimdiden çok saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?