.
Merhaba
Benim kullandığım üçlü kombinasyonda bu...
ortadaki şampuan Down Under ürünü
Nude yeni ve daha tek seferlik kullandım, internette memnun kalan çok kullanıcısı vardı, doğal özütlü diye bende kullanıyım dedim, bakalım sonuç nasıl olacak? şimdilik yumuşacık saçlarım var, ama yumuşak olması saçıma iyi geldiği anlamına gelmez, saç derisindeki etkisini merak ediyorum, iki üç kullanımada iyimi kötümü anlarım...
Şampuan olarak bundan önce yine çok memnun kaldığım
head&shoulders kepeğe karşı etkiliyi kullanıyordum, alırken minik bir hata yaptım, tuttum limon aromalı olanını aldım(gratiste indirimdeydi) saçımı mahvetti, ferahlatıyor ama bir o kadarda kaşıntı yaptı...zaten seboreden kaynaklı kepeklenme sorunum vardı
... beter etti...
Vazgeçilmezim
Gliss likit keratin saç losyonu; Saçın banyo sonrası kolayca taranmasını sağlıyor... gerçektende öyle, besliyormu bunun için bişey diyemem ama benim gibi banyoda saçı çok karışan biri için vazgeçilmez bir ürün. Kendisinden çok memnunum
yedekte başka rengimde var, serisini yapıp hepsinden sırayla kullanıcam...
Elidorun saç kremindende çok ama çok memnunum...
saçımı kolayca açabilen tek ürün budur, inanın denemediğim saç kremide kalmadı, bunu bulana kadar paramı boşa verip durdum, kremin az bir miktarıda yeterli oluyor, muhteşem bir ürün
benim gibi aksi ve sorunlu olan saçlara tavsiyedir...
birde küçük
faydalı bilgi ekliyim
saç fırçısı olarak
plastik dişli olanlardan kesinlikle kullanmayın
saçı elektriklendiriyor ve cansız sönük gösteriyor(bana hiç yaramadı) bunun yerine eski usul
demir dişli saç fırçası kullanın, mümkünsede üstteki plastik çıkıntıları çakmakla yakın eritin, saçınızı fırçalarken minik minik darbelerle kökleri uyarın, unutmayın saç köklerini
kan besler, bu tarz fırçalarla ciltteki dolaşımı hızlandırırsınız... denenmiş tecrübe edilmiştir,
.