Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

down under naturals akredite logo kullanmıyor dikkat ederseniz,,,,hayvan deneyi yamıyorum deyip logo basmanın türkiyede hukuki hiç bir yaptırımı yok,,,,kaldıki %100 organik olmayan firmalr da bu logoyu mevzuatın belirgin olmamasından ötürü kullanıyorlar,,,,yanıltma maksatlı,,,bende bu markadan bi deneyeyim bakalım dediğimde,,sıvı saç kremlerinde logo taşımadığına denk geldim,,,,bir nedeni olmalı değil mi? (göze kaçabilir mesela ürün,,, sprey kutu çünki, deney yapılmamış olma ihtimali varmıdır sizce?)

kızlar aranızda ibrahim sarçoğlunun şampuanını kullanan var mı? bn ısmarladım netten gelişmeleri anlatırım..

kıslar aranızda ibrahim saraçoğlunun şampuanlarını kullanan var mı?bn ısmarldm netten gelişmeleri bildiririm

selen kozmetik ithalatçı firma ve ürünün dağıtıcısı,,,,dun yerli bir marka değil ki! sıvı saç kremlerinde de logo göremezsiniz,,zaten diğer ürünlerindeki logo da akredite logo değil,,,,aubrey şampuan deneyeceğim ben de,,,,leaping bunnysi var,,,sırada o var,,,,istediğimi bulana kadar cruelty-free şampuan denemeye devam

Ben Frederic Fekkai almıştım, ne zaman kullansam saçlarım bir başka güzel oluyor ama biraz tuzlu, alternatif arıyorum, ama pantene blendax clear rejoice dove vs. gibi yahudi malları dışında olmalı..

Benim saçlarım boyalı ve down under naturals kullanıyorum 2 yıldır galiba. Ben memnunum, Saçları ağırlaştırmıyor, matlaştırmıyor. Ben sarı boyalı saçlarım olmasına rağmen iyi. Fiyatı da kiloluğu var, daha da uygun. Ben 2-3 gün önce bi parfümeriden almıştım 12,5 liraya.

wella parlaklık için sampuan var kırmızı ve beyaz saç kremı var bana çok iyi geldi yumusacık saçlarım

şampuan değiştirmeyi düşündüğüm bi dönemde kadınlar kulübünde okudum, gliss çok övülüyordu. bi deneyeyim bişey kaybetmem dedim. yaklaşık 2 senedir kullanıyorum :) tavsiye isteyenlere, spreyiyle beraber kullanmalarını öneririm.

şanpuan degilde ben boyadan yıpranmış berbat olmuş saclarıma elidorun kepek şanpuanını ve krenini kullanıyordum saclarım öyle kötüydükü onları kestirmekte hic istemiyordum bi gün yani üc ay falan oldu aylık alış verişte evin eksiklerini alıyoruz sac kremi lazım markette elidorun kremi yok secenekte fazla yok durunu pembe inci özlü sac kremini aldım veeeeeeeee saclarım öyle güzel olduki artık ondan başkası yalan oldu boyalı saclara mükemmel herkesle paylaşmak istedim deneyin

Şuanda Elidor Keratinology kullanıyorum, memnunum da aslında saçlarımın dökülmesini
biraz da olsa azalttı, kreme gerek kalmadan yumuşacık da yapıyor ama içindeki zararlı
kimyasallardan dolayı değiştireceğim. Nude Nemlendirici Şampuanı kullanıp memnun
kalırsam onunla yoluma devam edeceğim

ben şu an ersağ kullanıyorum. sertifikalı organik argan yağı varmış içinde. gramajı da bir kilo. bir de saç toniği var o da bayağı garip bi ürün... ben onu fısfıslı şişeye koydum ve sıkarken öksürtüyo. :// ama içeriğinin doğal olduğunu düşünüyorum. ince telli saçta yağlandırmayı geciktirmedi ama saç derisinden kaynaklanan bir yağlanma varsa ona yarar mı bilmem. açıkcası ilk başta pek güven veren bir firma değil gramajları, tanıtım yazıları filan bana çok komik gelmişti... şu an memnunum görünüşte pek farkı yok ama doğal olduğunu düşündüğüm için dvm edicem kullanmaya. ztn çok sık yıkamak zorunda kalıyorum.

blendaxın hındıstan cevızlı /lımonlu bır arada olanı çok ıyı geldi bana arkadaşlar.kabarmadı fazla yumuşak ve akıcı oldu.
pantene onarıcı bakımda ıyı geldi.
loreil elseve saçımı sertleştırdı beğenmedim.saça uygun kullanmak lazım esasında.

Kızlar ben şampuan olarak elseve arginine kullanıyorum saç maskesini ve kremini de ama saçlarımı boyattıktan sonra bi tuhaf yapmaya başladı sarı saçları için böyle renk koruyucu yıpranmayı önleyici bildiğiniz bi şampuan var mı? :26:

.

Merhaba

Benim kullandığım üçlü kombinasyonda bu...

ortadaki şampuan Down Under ürünü Nude yeni ve daha tek seferlik kullandım, internette memnun kalan çok kullanıcısı vardı, doğal özütlü diye bende kullanıyım dedim, bakalım sonuç nasıl olacak? şimdilik yumuşacık saçlarım var, ama yumuşak olması saçıma iyi geldiği anlamına gelmez, saç derisindeki etkisini merak ediyorum, iki üç kullanımada iyimi kötümü anlarım...

Şampuan olarak bundan önce yine çok memnun kaldığım head&shoulders kepeğe karşı etkiliyi kullanıyordum, alırken minik bir hata yaptım, tuttum limon aromalı olanını aldım(gratiste indirimdeydi) saçımı mahvetti, ferahlatıyor ama bir o kadarda kaşıntı yaptı...zaten seboreden kaynaklı kepeklenme sorunum vardı ... beter etti...

Vazgeçilmezim Gliss likit keratin saç losyonu; Saçın banyo sonrası kolayca taranmasını sağlıyor... gerçektende öyle, besliyormu bunun için bişey diyemem ama benim gibi banyoda saçı çok karışan biri için vazgeçilmez bir ürün. Kendisinden çok memnunum yedekte başka rengimde var, serisini yapıp hepsinden sırayla kullanıcam...

Elidorun saç kremi
ndende çok ama çok memnunum... saçımı kolayca açabilen tek ürün budur, inanın denemediğim saç kremide kalmadı, bunu bulana kadar paramı boşa verip durdum, kremin az bir miktarıda yeterli oluyor, muhteşem bir ürün benim gibi aksi ve sorunlu olan saçlara tavsiyedir...

birde küçük faydalı bilgi ekliyim
saç fırçısı olarak plastik dişli olanlardan kesinlikle kullanmayın saçı elektriklendiriyor ve cansız sönük gösteriyor(bana hiç yaramadı) bunun yerine eski usul demir dişli saç fırçası kullanın, mümkünsede üstteki plastik çıkıntıları çakmakla yakın eritin, saçınızı fırçalarken minik minik darbelerle kökleri uyarın, unutmayın saç köklerini kan besler, bu tarz fırçalarla ciltteki dolaşımı hızlandırırsınız... denenmiş tecrübe edilmiştir,

.

Son düzenleme:
bend ebi şampuan bulamadım saçımaa çok üzgünüm en son elsevinn kepege karşı olanını aldım acaip yaglandırıyorrr
ne alcam şaşırdımm

Ben elidor keratinoloji kullanıyorum.. İçindeki zararlı maddeleri bilmiyorum fakat saçlarıma çok iyi geldi, yıpranmış uçlarını adeta ütüledi :) Hatta bu nedenle glissi falan rafa kaldırdım. Memnunum ve değiştirmeyi düşünmüyorum en azından bir süre.

Valla ben küçüklükten beridir dove kullanırım çocukken annem hep saçlarımı dove'la yıkardı yumuşacık oluyo saçlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…