avalon tek geçerimmmm!!!!! ve hayvanlar üzerinde deney yapmadığı için bu marka, deney tavşanalrını kör etmeyen nadir markalardannn...eczanelerde bulunuyor,,,,(arkasında sıçrayan tavşan evrensel logosu bulunur,,cruelty-freedir,,,yani işkencesiz)burda kastedilen biz yeni şampuan üretmek için deney tavşanlarını kör etmedik ve sonrasında öldürüp tıbbi atık olarak çöp kovalarına koyup envanterini tutmadık demektir,,,,,bkz.animal testing on cosmetics,on shampoos.....daha fazla bilgi edinmek isteyenler için,,,,
bir de down under naturals ürünleri hayvan deneyi yapılmamış diye biliyorum ben. şu an yeni çıkmış olan hipoalerjenik şampuanını kullanıyorum, saçlarım yağlı ve kepek vardı, bu şampuan iyi geldi bana. bir de otacı da deneyci değil sanırım, o da bitkisel ürünleri olan bir marka.
sen reklammı yapıyorsun?bu tuzak sanki..50 tl çek kazandınız diyo..aman kimse tıklamasın kızlarSaçlarımın daha çabuk uzamasını istiyorum ve 1 haftadır sitelerde gezinirken bugün Hair Bell adında bir ürüne rastladım siz ne düşünürsünüz bu ürün hakkında.Ayrıca sitesindede böylede bir fırsat var COSMOCORNER sitesinde çok iyi bir fırsat aslında kaçırmamakta istiyorum bu ürünün başarısı nedir sitede oldukca ciddi bir firmaya benziyor arkadaslar yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?