Valla ben küçüklükten beridir dove kullanırım çocukken annem hep saçlarımı dove'la yıkardı yumuşacık oluyo saçlarım :)
canım bende dove kullanmayı düşünüyorum saçlarım çok kabarıyo ve kaskatı yumuşak olmasını ve kabarmamasını istiyorum dove şampuanın hangisi iyi gelir veya hangi şampuan lütfen
kızlarrrr banada bi şampuan önerirmisinizz saçlarım aşırı kuru ve çok kabarıyooo çokk kötü bi görüntüsü var ne önerirsiniz ????
Ben şuan bioblas sarmaşık özlü kullanıyoruum ve benimde saçlarım dediğin gibi. İlk 3 yıkamada çok farketmemişti ama saçlarımı alıştırdı şimdi yumuşacık yapıyor ve daha parlak. Üstelik pantene clear vs gibi markalar yerine bioblas daha tercih edilesi geliyor bana
peki gzl kokusu varmııı
Kesinliklee ve kesinlikle güzel kokuyor çok alışılagelmiş bir koku değil ama şekerimsi koku kalıyo saçımda hemde uzun süre kalıyor. Rengini görünce biraz şok olabilirsin koyu yeşilama içindeki bitkisel maddelerden dolayı öyle ve mis gibi :) bu 5nci yıkamamda saçım şampuana iyice alıştı ve sanırım bir daha hiç değiştirmeyi düşünmüyorum. Zaten çok okuyup aldım herkes çok memnun
tamam o zaman bende alayım tavsiyelern için çok sağoll birde fiyatı ne kadar bunun eczaneden mi aldınn
Kesinliklee ve kesinlikle güzel kokuyor çok alışılagelmiş bir koku değil ama şekerimsi koku kalıyo saçımda hemde uzun süre kalıyor. Rengini görünce biraz şok olabilirsin koyu yeşilama içindeki bitkisel maddelerden dolayı öyle ve mis gibi :) bu 5nci yıkamamda saçım şampuana iyice alıştı ve sanırım bir daha hiç değiştirmeyi düşünmüyorum. Zaten çok okuyup aldım herkes çok memnun
saçın alışması önemli haklısınız.. :))
Evet sanırım şampuanın içeriği farklı olduğu için bikaç yıkama alıştırma istiyor :) ama sonrada gerçekten güzel :) bundan sonra başka şampuan düşünmüyorum şahsen :)
her saç tipine uygun mu peki?
Evet uygun ama mesela eğer saçların kuruysa yapı olarak ben bioblas sarmaşık özlü kremide aldım yumusatması için ama diğer türlü zaten tek şampuan yeterli birde şampuan krem karışık olanı var. Saç tipine göre kendin karar verebilirsin böyle seçenekler sunmuşlar :)
çok teşekkür ederim bilgi için.. evet saçlarım çok kuru ve boyalı tabi:) haliyle krem olmadan olmuyor
bakımlarınıda yaparsan mis gibi olur :) ben 5 aydır kırıkları düzelttim kestirmek yerine şimdi uzamaya başladı artık :)
çok iyi senın durumun ben koşturmaktan vakit ayıramıyorum saçlarıma(
Hiç öyle düşünme bitane fısfıs kabına bakım koy öyle uçlarına diplerine sık rasgele ben öyle yapıyorum kışın yoğun olduğum için geri kalmak yok bakımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?