• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Sebepler Erkeği Bir Başka Kadina Iter?

reyhantuana

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2007
197
0
316
44
Sakarya
Arkadaşlar Bir Kitap Okumaya Başladim Adi öteki Kadinin Dayanilmaz Cazibesi.kitabin Başinda Bir Soru Var ;hangi Sebepler Erkeği Bir Başka Kadina Iter?bir Erkek Neden Bir Başka Kadinin Cazibe Alanina Girmeye Başlar?bunun önüne Geçilebirmi? Yorumlariniza...

seni keşfetmiş heyecanı yitirmiştir ne yaparsan yap ona sürpriz değilsin alışkanlıkta var, eğer bunlara geçimsizliket girerse istediğin kadar çekici albenili ol gider, yok muhabbet iyise o alışkanlık tat alma hep devam ediyo
ama şunuda bilmek lazım siz hala başkası için sürprizsiniz (erkeğin totosu boşuna kalkarda gider yani, kimi hem kendi yapar hemde sen yapınca kıskanırya onun için işte)

Bende bu soruya degisik bir yanit versem olurmu?Neden sucu hep kendimizde ariyoruz acaba?ya bir evlilikte butun yuku ceken kadin,hele calisan kadinlar,hayati renksiz bir roman gibi okuyan biz kadinlariz aslinda ama nedense hayatina renk arayan hep erkekler oluyor,calisan,calismayan tum kadinlarin kaderi evde basliyor evde bitiyor,beyefendiler lutfederlerse ayda yilda bir gezmeye cikariyorlar,kendilerinin kahvehane keyifleri,e arada bir icki muhabbetleri,canlarinin her istedigini yapabilme gibi ozgurlukleride var,aslinda renk aramasi gereken kisiler biz kadinlariz ya,adamlarin yedikleri onunde yemedikleri arkasinda rahatliktan aziyorlar anlasaniza.

Bende bu soruya degisik bir yanit versem olurmu?Neden sucu hep kendimizde ariyoruz acaba?ya bir evlilikte butun yuku ceken kadin,hele calisan kadinlar,hayati renksiz bir roman gibi okuyan biz kadinlariz aslinda ama nedense hayatina renk arayan hep erkekler oluyor,calisan,calismayan tum kadinlarin kaderi evde basliyor evde bitiyor,beyefendiler lutfederlerse ayda yilda bir gezmeye cikariyorlar,kendilerinin kahvehane keyifleri,e arada bir icki muhabbetleri,canlarinin her istedigini yapabilme gibi ozgurlukleride var,aslinda renk aramasi gereken kisiler biz kadinlariz ya,adamlarin yedikleri onunde yemedikleri arkasinda rahatliktan aziyorlar anlasaniza.

gerçekten arkadaşımın yazdıklarına katılıyorum biz bayanlar her zaman ezilmeye mahkumuz

hayir ezilmeye mahkum degiliz,kadin isterse herseyin ustesinden gelir...
erkegi hangi faktor baska kadina iter,erkegin kendisi..
kadin ne kadar iyi guzel olursa olsun yapan erkek yapiyor,ezilmeye mahkum olmamak icinde madem bu yolu sectin yolun acik olsun diyecegiz...

seni keşfetmiş heyecanı yitirmiştir ne yaparsan yap ona sürpriz değilsin alışkanlıkta var, eğer bunlara geçimsizliket girerse istediğin kadar çekici albenili ol gider, yok muhabbet iyise o alışkanlık tat alma hep devam ediyo
ama şunuda bilmek lazım siz hala başkası için sürprizsiniz (erkeğin totosu boşuna kalkarda gider yani, kimi hem kendi yapar hemde sen yapınca kıskanırya onun için işte)

ıkınızede katılıyorum a.s

pekı kadını erkekten sogutup dısarı ıten nedır ?? :(

En basta nedir biliyormusun,ilgisizlik,kabalik ve o kadini kolesi gibi gormeye baslamasi,kadini erkekten sogutan en buyuk nedenlerden birkaci bunlar,aslinda daha sayabilecegim o kadar cok sey varki,erkeklerin cogu evlendikten sonra kadini mal gibi gormeye basliyor,onlara gore kadinin ilgiye,sevgiye,sefkate ihtiyaci yok,ilgiyi sevgiyi hakeden tek varlik olarak kendilerini goruyorlar ve asiri kabalasiyorlar,kadin bir sure bu duruma karsi cikmayakendini ifade etmeye calisiyor ama karsisindaki yilmaz savaciyla basedemiyor ve sonucta ya kadin kendini birakiyor aman ne yaparsa yapsin diyor yada dayanamayip bosaniyor,kimileride kendine farkli ugraslar bulup avunmaya calisiyor,ama sonra ne oluyor biliyormusun?vayyy karim benimle ilgilenmiyor masallari basliyor ve aldatmayi hak goruyorlar kendilerinde,bahanelerinin coguda,karim benimle ilgilenmiyor olur genelde,aslinda evlilige ilk darbeyi atan hep onlar oluyor genelde ama bunu bir turlu kabul ettiremezsin,ya aslinda cok derin konu,konus konus bitmez ama istisnalardan bahsetmiyorum tabii,cok iyi,cok anlayisli erkeklerde var ve evliliklerini seker tadinda yurutuyorlar,keske cogunlukta bunlar gibi olsa ama maalesef azinlikta kaliyorlar,neyse insallah bizden sonraki nesiller boyle seker gibi olurlar.:1hug:

arkadaşlar hepiniz haklısınız.bence bir kadını kocasından soğutan ve mutsuz eden en önemli şey ilgi azlığı,paylaşılacak bir şeylerinin kalmayışı...offf içim sıkıldı...ve en kötüsü de kadının olanlar karşısında çaresizliği

Heyecanın kaybolması her iki taraf içinde geçerli o zaman ilişki gerçekten monotonlaşıyo diye düşünüyorum....

Arkadaslar Hep Erkek Mi Başkasina Gider.. Kadinin Beyninden Böyle Bir Düşünce Geçemez Değil Mi??geçemez Geçmemeli Kadinsin Neye Hakkin Var Ki.. Bence Bu Kitabi Yazan Kişi Bir De şu Kitabi Yazsa öteki Adamin Dayanilmaz Cazibesi... Nasil Olur Ama Süperrrrrrrrrrr

şunu Da Unutmayalim Kadinlar Da Kocalarindan Soğurlar. Ama Cesaret Edemezler Bazi şeylere. Yok çocuğuma Yazik Yok Bilmem Nee..ama Erkekler Bunu Düşünmez.. Ilişkiler De Heyecan Yok Olmaya Mahkumdur. Ben Inanmiyorum 10 Senelil Evliyiz Ama Ilk Günkü Gibi Aşiğiz Birbirimize Hadi Canimmmmm Sen Onu Benim Külahima Anlat....mümkün Mü Ilk Aylardaki Heyecanin Kalmasi.. Mümkün Değil...ama Sevgi Saygi Başka. şu Da Bir Gerçek Ki Ister Kadin Olsun Ister Erkek Değişiklik Arayişi Insanin Doğasinda Var

kendine güvensiz kadınlar erkekleri başka kadınlara itiyor..şişman mıyım diye soran..sürekli fiziğiyle ilgili şikayet edecek bir sey bulan..sadece kendi küçük dünyasında yasayan kompleksli tipler..o kadınlara ben bile dayanamıyorum..erkekler nasıl dayansın..ama hiç bir sebep aldatmayı haklı kılmaz..

Back
X