• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Sebepler Erkeği Bir Başka Kadina Iter?

bir erkeğin içinde varsa eşi çokta güzel olsa güzel yemekte yapsa hanım hanımcıkta olsa kültürlüd olsa aldatır...kimi erke vardırkı kadın kenıne bakmaz yemek yapmaktan anlamaz vs..ama sadıktır.yani aldatmanın sebebi yok bence içten gelen birşey nefislerine zor hakimdir erkekler...

şerefsizlik ve Allah korkusu eksikliği, ahiret korkusu eksikliği. evet tam olarak bunlar bence.

Allah korkusu en başta ama benimki bana şöyle dmeişti. Bir erkek evine geldiği zaman kafa dinlemek, karısın ın yanında huzur bulmak ister. Kavga gürültü illaki olacak ama bu her akşam olur ve artık bir çözüm olmazsa, adam evde bulamadığı mutluluğu dışarda aramaya başlar dedi. Huzur kısmı bence kadın içinde erkek içinde geçerli.

artıııı bayanın peşinde başta koşarlar evlenirler sonra bebek olunca bayanın vücudu mecbur bozulur...sonra eşini beğenmemeye başlarlar sn şölesin blesin demeye başlarlar..kadıncağız evde iş güç bebek derken iyice yıpranır erkek milletide çıtır kızlara dalmaya başlar...iş bayanda biter asla evlı erkeklere yanaşmamalıdır bayanın en büyük düşmanı başka bir bayandır..tabı kendiniz bilmez bayanlardır...

Arkadaşlar Bir Kitap Okumaya Başladim Adi öteki Kadinin Dayanilmaz Cazibesi.kitabin Başinda Bir Soru Var ;hangi Sebepler Erkeği Bir Başka Kadina Iter?bir Erkek Neden Bir Başka Kadinin Cazibe Alanina Girmeye Başlar?bunun önüne Geçilebirmi? Yorumlariniza...

Bu kitap bile kadınlara erkeğini elinde tutmanın yollarını gösteriyor sanki, niye bu kaygılara kadınlar kapılıyor, durumu tam tersine çevirsek acaba, hiç bir erkek bu kaygılara kapılmaz aldatma fiili başına gelince de kendini fazla sorgulamaz basar tekmeyi, ne aşk görür gözü ne affetmeyi, genel olarak böyle değil midir?

Bu sorulara verilecek cevabım yok, ihanet etmeyi göze alan biri için kendimi neden sorgulayayım ki, başıma gelse o an için düşünürüm neden diye? son derece insani bir duygu, ama bu duygusal hesaplaşmaları "kocalarımızı nasıl eve bağlarız" "nasıl önüne geçeriz" gibi genellemelere dökülmemeli, o zaman erkeğin aldatmasına bulunacak kılıf çok olur.

Bu kitap kadını köleleştiren erkeğin metası haline getiren yayınlardan biri, tasvip etmiyorum, kadınların özgüvenini yok ediyor :1closedeyes:

Allah korkusu en başta ama benimki bana şöyle dmeişti. Bir erkek evine geldiği zaman kafa dinlemek, karısın ın yanında huzur bulmak ister. Kavga gürültü illaki olacak ama bu her akşam olur ve artık bir çözüm olmazsa, adam evde bulamadığı mutluluğu dışarda aramaya başlar dedi. Huzur kısmı bence kadın içinde erkek içinde geçerli.

toplumumuzda geçimsiz erkekler ve devamında huzursuz kadınlar çoğunlukta. e kadın da huzuru başka yerde arasın bakalım nolcak :ecrin_bebek:

Bu kitap bile kadınlara erkeğini elinde tutmanın yollarını gösteriyor sanki, niye bu kaygılara kadınlar kapılıyor, durumu tam tersine çevirsek acaba, hiç bir erkek bu kaygılara kapılmaz aldatma fiili başına gelince de kendini fazla sorgulamaz basar tekmeyi, ne aşk görür gözü ne affetmeyi, genel olarak böyle değil midir?

Bu sorulara verilecek cevabım yok, ihanet etmeyi göze alan biri için kendimi neden sorgulayayım ki, başıma gelse o an için düşünürüm neden diye? son derece insani bir duygu, ama bu duygusal hesaplaşmaları "kocalarımızı nasıl eve bağlarız" "nasıl önüne geçeriz" gibi genellemelere dökülmemeli, o zaman erkeğin aldatmasına bulunacak kılıf çok olur.

Bu kitap kadını köleleştiren erkeğin metası haline getiren yayınlardan biri, tasvip etmiyorum, kadınların özgüvenini yok ediyor :1closedeyes:

katılıyorum. insanız biz. erkeklerin başka kadınlara bakmaması için de yapılabilecek hiçbir şey yoktur. erkekler de sırf nefisten ibaret hayvanlar değillerdir, yaradan onlara da akıl vermiştir. o akıllarını nefislerinin önüne geçiremeyen ve hayvandan aşağı yaşayan insanlar için kadın niye kendini paralasın. buyrun paralayın çok istiyosanız, ama hiç bi işe yaramaz.

bir büyüğün dediği gibi, cennet kolay değil, cehennem lüzumsuz değil.

tek sebebi var ALLAH korkusunun olmayışı ..gerisi bize dikte ettirilen bahaneler sadece ....

1-heyecanın bitmesi
2-karısının bakımsız olması
3-muhabbet ve sevginin bitmesi
4-Allah korkusu ve vicdan yoksunu olması
5-Yetiştirilme tarzı
6-Hergün kuru fasülye yenmez mantığı

BU UZARDA UZAR..ALDATMAK ıSTEYEN ERKEKLERE MAZARETMı YOK
ve en kötüsüde bu yaptığını doğru bulması.....

Arkadaşlar Bir Kitap Okumaya Başladim Adi öteki Kadinin Dayanilmaz Cazibesi.kitabin Başinda Bir Soru Var ;hangi Sebepler Erkeği Bir Başka Kadina Iter?bir Erkek Neden Bir Başka Kadinin Cazibe Alanina Girmeye Başlar?bunun önüne Geçilebirmi? Yorumlariniza...

eeee neymiş aldatılma sebebimiz çok merak ettim

sadece ve sadece insanın karaktersizliği burda kadın yada erkek diye bir ayrım yapmıyorum.aldatmak karaktersizliktir saygısızlıktır baska birşey değil.yok kadın kendine bakmamış bilmemne ilişkinin heyecanı kaçmışa karşıyım erkekler kendilerine çok mu bakıyor evlendikten sonra eşleriyle çok mu ilgileniyorlar kadınların sıkıldıgı olmuyormu ? bunların hepsi bahane aldatmak isteyen aldatır öyle insanlarada işte kapı

Kesinlikle katılıyorum. Tek sebep karaktersizliktir. Her ne sebebi varsa onu başka birine iten, önce ayrılır sonra yoluna devam eder. Bunu yapmıyorsa karaktersizdir. Bu kadar basit.

kadına değer verdiklerinde kendilerini kötü hissediyorlar. ilk zamanlarda böyle hissetmiyor gibi davransalar da ileride bunun acısını bi şekilde çıkarmaya çalışıyorlar.

küçük erkek çocuklarının annelerinden gizli yaptıkları yaramazlıklar olur ya, kendilerini bağımsız, özgür, hinoğlu hin hissedebilmek için, aldatma olayı da öyle bana göre. tabi burdaki "yaramazlık" çok sevimsiz.

Bu devirde erkek kadın varmı ikiside aynı.her iki tarafıda dışarı iten sebepler genel söylemek gerekirse:
-kendini boşlukta hissetme
-ilgisizlik
- cinsel doyumsuzluk
-v.b bir sürü neden işta canım.....boshayallersmile

Back
X