gömleği ütüsüzdür.. pilav lapa olmuştur.. elektrik faturası fazla gelmiştir kadın tasarruf nedir bilmez.. selülitleri fazladır.. göbeği sarkmıştır.. salatanın soğanı fazla olmuştur adamın midesi yanmıştır.. çayı imamın abdest suyu gibi yapmıştır.. kahvenin telvesi fazla olmuştur.. saçını boyatmayı unutmuştur.. saçını çok sık boyatıp kuaföre çok para ödüyodur.. jartiyer giymiyodur.. jartiyer giyiyodur çok azgın bi karıdır adamı bıktırmıştır.. çok konuşuyodur dırdır yapiyodur.. az konuşuyodur sessizdir bişey paylaşamıyolardır.. her dediğine itiraz ediyodur cadıdır cadı.. her dediğine evet kocacım diyodur salaktır salak.. ailesiyle iyi anlaşmıyodur.. anasına çemkiriyodur.. bacısını istemiyodur.. ailesiyle çok iyi geçiniyodur çok misafirperverdir ama yatakta iyi değildir.. yatakta iyidir ama mutfakta iyi değildir.. mutfakta iyidir ama özgürlüğüne de düşkündür.. özgürlüğüne düşkün değildir mıymıntıdır.. adamın içkisine söylenir dırdırıyla bunaltır.. adamın erkek arkadaslarıyla gezip tozmasına karışır bunaltır.. adam evinde gerile gerile maç izlerken birasını buzluğa koymayı unutmuştur... ılıktır bira.. kahvaltıda yumurta iyi pişmemiştir.. çocuklarına çok düşkündür kocasına vakit ayiramıyodur anne olunca kadın olduğunu unutur.. çocuklarına düşkün değildir sorumsuz bir annedir.. çalışıyodur evi sık temizleyemiyodur.. ev hanımıdır antisosyaldir ilgi çekici değildir.. yaniiiiii erkek yeter ki istesin bir milyon tane bahane bularak başka kadınların kapsama alanına girebilir.. yeter ki kanı bozuk olsun.. bu arada yukarda saydıklarım uydurmasyon değildir.. hepsi de dayılarımdan duyduğum bahanelerdir.. benim anne tarafımda her erkek karısını en az yüz defa aldatmıştır.. ortaya çıkınca da kadın bu saydığım bahanelerle yerden yere vurulur ve erkeğin haklılığı (!) gözler önüne sürülür ! erkek haklıdır... E kadında suç vardır.. eksiktir bişeyleri.. (!) kadın kocasını evden uzaklaştiriyodur.. o elleriyle itiyodur kocasını başka kadınlara !!! bu ülkede kadın olmak o kadar zor ki.. ama ben yeni nesilden çok ümitliyim.. şimdiki kızlarımız çok akıllı.. kendilerini ezdirmiyolar.. ezdirmesinler de.. analarımız ezdirmiş de ne olmuş.. aldatıldıkları gibi suçlanmış yerden yere vurulmuşlar.. benim yengem neler çekmiş.. 4 4lük bi kadındır.. elinden gelmeyen iş yoktur.. aşıktır kocasına.. gözünün içine bakar.. aldatildiği zaman dayımın bahanesi "her dediğime evet diyor, çok üstüme titriyor, beni yormuyor, uğraştirmiyor, naz yapmıyor, hiç bana hayır demiyor, biraz uğraştirmasını isterdim ama bu kadın çok salak! " aynen savunması bu oldu.. ve aile büyükleri yengemi infaz etti.. kendi ellerinle ittin kocanı o kadına.. kadınlığını kullan, cilve yap, biraz uğraştir, arada dırdır yap.. dediler.. hay allahımm.. nasıl zihniyettir bu.. neyse ben daha fazla gerilmeden gidiiiimm...