• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Sebepler Erkeği Bir Başka Kadina Iter?

içinde olan adama napsan boştur be canım...gidecek olanıda zorla tutacam diye kendimi yıpratamam...gidene kapı orda ...

valla minareyi çalan kılıfını hazırlar demiş atalarımız,o minareyi çalmayı kafasına koyduysa 50 kılıf hazırlar,yok şişmansın,yok senle ilgisi yok boşluktaydım,heyecan istedim vb.vb en iyisi kızılcık sopasını her daim hazırda bulundurmak :oklava:

sadece ve sadece insanın karaktersizliği burda kadın yada erkek diye bir ayrım yapmıyorum.aldatmak karaktersizliktir saygısızlıktır baska birşey değil.yok kadın kendine bakmamış bilmemne ilişkinin heyecanı kaçmışa karşıyım erkekler kendilerine çok mu bakıyor evlendikten sonra eşleriyle çok mu ilgileniyorlar kadınların sıkıldıgı olmuyormu ? bunların hepsi bahane aldatmak isteyen aldatır öyle insanlarada işte kapı

sadece ve sadece insanın karaktersizliği burda kadın yada erkek diye bir ayrım yapmıyorum.aldatmak karaktersizliktir saygısızlıktır baska birşey değil.yok kadın kendine bakmamış bilmemne ilişkinin heyecanı kaçmışa karşıyım erkekler kendilerine çok mu bakıyor evlendikten sonra eşleriyle çok mu ilgileniyorlar kadınların sıkıldıgı olmuyormu ? bunların hepsi bahane aldatmak isteyen aldatır öyle insanlarada işte kapı

doğru söze ne denir

ne ilgisizlik,ne kabalık,ne bakımsızlık hiçbiri sbep değil arkadaşlar bir erkekğin içinde varsa yapar mutlaka bir bahane kılıf uydurur şu sebebten yaptım diye oysaki kndi söylediğine kendde inanmaz bilirki o hep onun yapmak istediği şeydi... yaşadım başımdan geçti benim görüşüm ve tecrübelerim yazdıklarım (gerçeklerim)...

insan isterse yapar .....
yaptığına kılıf uydurmak isteyen eşlerin bahaneleri hep bayanın suçudur gibi gösterir bunu kabul eden bayanların da sonucu kabul etme gibi bir ayıbıdır bence..
ne sebep aranır nede sonuca bakılarak suçlanılır ve suça ortak olunur bence...eğer insa isterse kötü birşeylere sebep olmak ortada bir sorun yokken bile varmış gösterir...

zor bir durum hayatta yaşanabilcek en zor en acı durumlardan bir kaçından biride bu işte ama arkadaşımın dediği gibi ortada bir sorun olmazsa bile varmış gibi gösterip yaptıgı ayıbı örtmeye çalışır yani bu içten gelen birşeydir yapmak istiyorsa yapar aklı yap diyorsa beynide onaylıyorsa kalbi,yüreği,vicdanıda bunun karşısında tepkisiz kalıyorsa o zaten onun içinde hep var demektir ben dört dörtlük bir eşken benim başıma geldiyse de böyle bir durum tek kelimem erkeklerin genelinn içinde yatan bir duygudur bu yok benim eşim yapmaz demeyin dikkat edin takip edin ama belli etmeyin ben öyle yaptım ve yapmaz dediğim eşim böyle bişeyi yaptı işte neyse çok uzattım ben duygularım depreşti:)

aldatmak güzellikle bakımlı olmak la alakalı değil neden ozaman sanatçılar veya mankenler aldatılıyor.insan sewdiği kadını her haliyle sewer.bence karakter meselesi alsanaalsanasmile

kesinlikle eğer sevgilisiyle cinsel anlamda bişiler paylaşmıyorsa ve daha öncesinde sevgililerinde buna alışmışsa %99 aldatır

içinde varsa aldatır.
eşi veya sevgilisi zat-ı şahaneleri olsa içinde varsa o erkek aldatır.
ama içinde yoksa benim gibi soğuk bir karısı olsa bile asla aldatmazsempatiksalakcinni
ya da ben öyle sanıyorumakannehir

istersen muhtelşem ol mükemmel ol aldatacaksa o içinde varsa yanınmda da onu ayartacak uygun kadın varsa aldatır
mantıklı olmak lazım günümüzde aldatan o kadar çok kadın ve erkek var ki bunların hepsinin mi eşinin eksik yönleri var hayırr
erkek için başka bi vücut başka bi ten başka muhabbetler her zaman çekicidir karısı mükemmel olsa da ona alışmıştır bi kere farklılık yapmak için karısındfan çok daha düşük nimtelikli bi insanla bile birlikte olur bu kadar basit
akannehir

istersen muhtelşem ol mükemmel ol aldatacaksa o içinde varsa yanınmda da onu ayartacak uygun kadın varsa aldatır
mantıklı olmak lazım günümüzde aldatan o kadar çok kadın ve erkek var ki bunların hepsinin mi eşinin eksik yönleri var hayırr
erkek için başka bi vücut başka bi ten başka muhabbetler her zaman çekicidir karısı mükemmel olsa da ona alışmıştır bi kere farklılık yapmak için karısındfan çok daha düşük nimtelikli bi insanla bile birlikte olur bu kadar basit akannehir

attan inip eşeğe binmek gibi birşey... genelde böyle duyuyorum.. karısından güzel, kaliteli, çekici değil, bilakis çirkin, kültürsüz, kalitesiz, vs kadınlarla aldatıyorlar.. neden acababilmiyorumkismile

kızlar bence bir kadının yapması gereken en ama en önemli şey kendine güvenmesi ve bunu erkeğine hissettirebilmesi..bunu sırf sadakat anlamında güven olarak söylemedim,her konuda..vücuda güvenmek konusunda özellikle..en uygun boy ve kiloda olsak dahi arayıp bir sürü kusurumuzu bulabiliyoruz kendimizde..öncelikle buna son..erkek farketmese bile biz bahsederek gözlerine sokmuş olabiliyoruz çünkü..ikincisi kesinlikle dırdır yok,çekişmeyi uzatmamak ve onu bezdirmemek lazım..sonraaaa,biraz sizi kıskanmasını da sağlamak gerekiyor arasıra..mesela ben yolda biri bana laf atarsa ya da değişik bir olay başıma gelirse bunu eşime komik bir dille söylerim,hatta bir iki seferinde olayı benim uydurduğum da olmuştur:)..böyle olunca kıskanıyor tabi haliyle,bi korumacı tavır oluyor ve sizi dışarıda başkalarının da beğenebileceğini ona hatırlatmış oluyorsunuz,bu da bi yerde içgüdüsel olarak kaybetme korkusunu canlı tutabiliyor..güleryüz çok önemli her konuda,sabah kalkarken özellikle..sonra bence onu kıskandığımızı çok belli etmemek de önemli,özellikle iş arkadaşı ile ilgili mesela sürekli konu açarsak sanki adamın aklında yokken aklına sokarmışız gibi geliyor:D
ben tabi bir sürü şey yazdım ama kendim uygulayabiliyor muyum?
hayııırrrrr:)
kıskanç,şüpheci,olumsuz düşünmeye programlı benim gibi bir akrep kadını için bu zor bişi..
aslında kadınlar aklını kullanabilse ve duygusallığa yenik düşmese var yaaaa...

erkekler birazda güçlü bayanları seviyo bence.çevremden yaşadıklarımdan bunu anladım.nekadar güçsüz pasif görünürsen okadar kolay kaybediosun okadar kolay gidiyolar.

gömleği ütüsüzdür.. pilav lapa olmuştur.. elektrik faturası fazla gelmiştir kadın tasarruf nedir bilmez.. selülitleri fazladır.. göbeği sarkmıştır.. salatanın soğanı fazla olmuştur adamın midesi yanmıştır.. çayı imamın abdest suyu gibi yapmıştır.. kahvenin telvesi fazla olmuştur.. saçını boyatmayı unutmuştur.. saçını çok sık boyatıp kuaföre çok para ödüyodur.. jartiyer giymiyodur.. jartiyer giyiyodur çok azgın bi karıdır adamı bıktırmıştır.. çok konuşuyodur dırdır yapiyodur.. az konuşuyodur sessizdir bişey paylaşamıyolardır.. her dediğine itiraz ediyodur cadıdır cadı.. her dediğine evet kocacım diyodur salaktır salak.. ailesiyle iyi anlaşmıyodur.. anasına çemkiriyodur.. bacısını istemiyodur.. ailesiyle çok iyi geçiniyodur çok misafirperverdir ama yatakta iyi değildir.. yatakta iyidir ama mutfakta iyi değildir.. mutfakta iyidir ama özgürlüğüne de düşkündür.. özgürlüğüne düşkün değildir mıymıntıdır.. adamın içkisine söylenir dırdırıyla bunaltır.. adamın erkek arkadaslarıyla gezip tozmasına karışır bunaltır.. adam evinde gerile gerile maç izlerken birasını buzluğa koymayı unutmuştur... ılıktır bira.. kahvaltıda yumurta iyi pişmemiştir.. çocuklarına çok düşkündür kocasına vakit ayiramıyodur anne olunca kadın olduğunu unutur.. çocuklarına düşkün değildir sorumsuz bir annedir.. çalışıyodur evi sık temizleyemiyodur.. ev hanımıdır antisosyaldir ilgi çekici değildir.. yaniiiiii erkek yeter ki istesin bir milyon tane bahane bularak başka kadınların kapsama alanına girebilir.. yeter ki kanı bozuk olsun.. bu arada yukarda saydıklarım uydurmasyon değildir.. hepsi de dayılarımdan duyduğum bahanelerdir.. benim anne tarafımda her erkek karısını en az yüz defa aldatmıştır.. ortaya çıkınca da kadın bu saydığım bahanelerle yerden yere vurulur ve erkeğin haklılığı (!) gözler önüne sürülür ! erkek haklıdır... E kadında suç vardır.. eksiktir bişeyleri.. (!) kadın kocasını evden uzaklaştiriyodur.. o elleriyle itiyodur kocasını başka kadınlara !!! bu ülkede kadın olmak o kadar zor ki.. ama ben yeni nesilden çok ümitliyim.. şimdiki kızlarımız çok akıllı.. kendilerini ezdirmiyolar.. ezdirmesinler de.. analarımız ezdirmiş de ne olmuş.. aldatıldıkları gibi suçlanmış yerden yere vurulmuşlar.. benim yengem neler çekmiş.. 4 4lük bi kadındır.. elinden gelmeyen iş yoktur.. aşıktır kocasına.. gözünün içine bakar.. aldatildiği zaman dayımın bahanesi "her dediğime evet diyor, çok üstüme titriyor, beni yormuyor, uğraştirmiyor, naz yapmıyor, hiç bana hayır demiyor, biraz uğraştirmasını isterdim ama bu kadın çok salak! " aynen savunması bu oldu.. ve aile büyükleri yengemi infaz etti.. kendi ellerinle ittin kocanı o kadına.. kadınlığını kullan, cilve yap, biraz uğraştir, arada dırdır yap.. dediler.. hay allahımm.. nasıl zihniyettir bu.. neyse ben daha fazla gerilmeden gidiiiimm...

burcu_01 senin dayılar fenaymış gerçekten..
ben bir de aldatma olayının biraz da erkeğin yetiştirilme tarzına bağlı olduğunu düşünüyorum..ailesinde babasıyla annesinin ilişkisi,ailesinde kadının yeri,kıymeti,kardeşlerarası ilişkiler falan..ve tabi ki Allah korkusu..babanın anneye verdiği önem,ona sevgisini göstermesi sürekliliği varsa,erkek bunu çocukluğundan beri görüyorsa öyle büyüdüyse,aldatmayı kendisine,eşine ve hatta ailesine yediremez diye düşünüyorum..bu sonuçta biraz da tenezzül etme meselesi,bunu kendine yakıştırmaması önemli..

Back
X