Hangi şehirde Yeni bir başlangıç

Tabiki bir ev tutmak için Birikim yaparım sonra iş ararım.
Evet tecrübe var 1 yıllık satış danışmanı tecrübe var

Tamam işte daha ne tecrübeniz de varmış bence egeye taşının mis gibi memleketler var valla orada ama iş imkanlarını bilemiyorum Umarım yeni şehir size uğur getirir her ne derdiniz sizi olduğunuz şehirden uzaklaştırdı bilmiyorum ama tanışacağınız insanlar ve edineceğiniz yeni çevre inşaAllah size iyi gelir Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Allah razı olsun teşekkür ederim

Bana da biraz ütopik geldi düşünceleriniz ama umarım hayatınızı yoluna koyarsınız. Tatil yerlerini deneyin derim. Oteller Nisan ayında başlıyor eleman çalıştırmaya temizlik görevlisi olarak çalışabilirsiniz. Antalya, Alanya gibi tatil yerlerine bakın. Personel için kalacak yer de ayarlıyorlar. Sezon bitene kadar kenarda birikmiş paranız olur en azından tabi bu geçici bir çözüm ama aklıma bu geldi sadece

Maalesef başka şehirlerde akrabam veya arkadaş yok ama bu şehirde kalmak istemiyorum bıktım artık. Bu şehir beni sevmiyor bende bu şehri teşekkür ederim

Aslında çok iyi olur evet kalacak yer olunca eylüle kadar ev tutmam gerekmez ve bir yıllık kira param olur sonra düzenli iş ararım teşekkür ederim iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Hiç birikimim yok demissiniz. Is bulana kadar kalacak yer ve masraflarınızı karşılamak sıkıntı olacak. Kalacak yer sağlayan firmalar var ama ne kadar güvenilir sizce? Ve ilköğretim mezunu olduğunuzu belirtmişsiniz. Sizi üzmek istemem ama çok zor bi ihtimal ilkokul düzeyinde iş bulmak . En doğru tercih bence biraz ailenizle idare etmeniz çalışıp para biriktirip başka bi yerde iş bulup düzeninizi kurmanızdir. Allah yardımcınız olsun

Cokmu gencsınız? Bence önce iş bulun para birktirin sonra ayrılmaya karar verin. Bir aylık kira bırıktırıp hıcbır yere varamazsınız.Ev kıralarken depozıto komisyon kira bedeli alınıyor en az uc aylık kira bedeli.Eşya? İyi düşünün.Birikim yapın öyle düşünün ne yapacagınıza.Aile desteğiniz yoksa onların yanında bir müddey yaşayıp para biriktirebilirsiniz.

Sanırım büyük şehir seçeceğim teşekkür çocuk bakıcısı veya temizliğe giderim

çocuk bakıcılığında büyük şehirlerde eğitim seviyesine de dikkat ediyor artık çoğu aile. ama tabi bunu göze önüne almayanlar da var.
büyük şehirlerde kiralar yüksek, 1 aylık kira biriktirdiniz diyelim, iş bulamasanız ne olacak 2. ay ?
keza bahsettiğiniz işlerde deneme usulü var.. sizi beğenmediler ve devam etmek istemediler, o zaman ne olacak ?
zaten bakıcılık ve temizlikte referans önemli. kimse kimseyi kolay kolay evine almaz neticede.
tanıdığınız olan şehirler varsa en azından oralarda size referans olacak insanlar olur. diğer türlü kimsenin sizi, sizin de kimseyi tanımadığınız bir şehirde zor..

33 yaşındayım teşekkür ederim

Sanırım büyük şehir seçeceğim teşekkür çocuk bakıcısı veya temizliğe giderim
Bi anlık gazla elde avuçta birikmiş birşey yokken, destek olacak kimseniz yokken şehir değiştirmek çok büyük bir karar ve çok riskli. Bir yıllık tecrübe ve eğitim durumunuz düşünüldüğünde iş bulmanız kolay olmayacaktır. Üstelik ülkenin ekonomik durumu ve işsizlik oranları da çok kötü. Siz şehir değiştirmek yerine bulunduğunuz yerde bir iş bulup ayrı eve çıkma seçeneğini düşünün bence. Çünkü bu şehri sevmiyorum diye böyle bi karar almak çok mantıklı değil. Kaldı ki bir iş bulsanız bile ordan hayatınızı idame ettirecek kadar para kazanmanız da çok zor.

işkura üyelik aç bir kursa falan git bulundugun sehirde iş basi programlarina katil bir meslek edin gunluk ucretinide veriyor iş kur
boyle ben bosaniyorum diyip pata küte boşanip boşa kürek çekmeyin mesleki açidan heybenizi doldurun diger konunuzu okudum siddet hakaret hic bisey yok en azindan kalacak yerin yiyecek ekmegin var illa bosanacaksan once kendin icin bir cikis kapisi yolu ac oyle boşan

Evet sanırım öyle olacak en İşbaşı eğitimine kayıt olacağım evet sonra iş arayışı içine gireceğim biraz Birikim yapıp öyle boşanırim eşimle ilgili anlatmadigim birkaç şey var çok özel onlar bana kalsın... teşekkür ederim.

anlatmak zorunda degilsiniz tabi ama siddet falan yoksa yangindan kacar gibi gitme once hayatini duzene sokmak icin cabala sonra planlarini devreye sokarsin

Benim yaşadığım şehirde yığınla fabrika var. İş imkanı fazla bir yer. Ama bu dönemde değil malesef. Ülkecek yaşadığımız sıkıntılar sebebi ile hiçbir fabrika işçi alımı yapmıyor. Bilmiyorum ne derece mantıklı böyle bir dönemde başka şehirde 0 birikimle hayat kurmaya calışmak

Benim yaşadığım şehirde yığınla fabrika var. İş imkanı fazla bir yer. Ama bu dönemde değil malesef. Ülkecek yaşadığımız sıkıntılar sebebi ile hiçbir fabrika işçi alımı yapmıyor. Bilmiyorum ne derece mantıklı böyle bir dönemde başka şehirde 0 birikimle hayat kurmaya calışmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…