- 20 Kasım 2019
- 391
- 397
- 23
- Konu Sahibi BugsBunnyyy
-
Sıfırdan başlayarak beş kuruşum yok BirikimMaddi olarak ne durumdasınız çocuklarınız var mı? Sezonluk işler olur sahil şeridinde genelde ama daha önce bir iş tecrübeniz varsa ona göre hareket edin.
Sıfırdan başlayarak beş kuruşum yok Birikim
Çocuk Yok
Çocuk YokIzmır antalya gibi yerlerde rahat iş bulursun diye düşünüyorum. Özellikle bahar ve yaz dönemi canlı olacağı için iş imkanı daha çok. Çocuğunuz var mı
Ailemle yaşamak ve yakın olmak istemiyorum zaten aynı şehirde yaşıyorum yaşadığım şehirde sadece arkadaşlarım var ama bu şehirde kalmak istemiyorumAileniz yasa arkadaşlarınız onlar baz almak lazım. Mesela bazen bilirsiniz ki bir şehire arkadaşınız var o bile koruyucudur.
İş imkanı yüksek şehir için fikrinizi almak istiyorumŞehirden ziyade işe odaklanmanız kanaatindeyim.
Bir aylık ev tutacak kadar Birikim yaparım birkaç ay içindebirikiminiz yokmuş işinizde yok hali hazirda ailenizin olduğu yer disinda baska bir sehirde 0 dan duzen kurmak icin hazir oldugunuza eminmisiniz?
atiyorum ankaraya geldiniz nerde kalacaksiniz kalacak yer parasi?
ne yiyip iceceksiniz is bulana kadar?
işsizlik çok fazla sizi kirmak icin soylemiyorum ama egitim durumunuz hemen iş bulmaya musade edermi bilmiyorum 2 3 ay 1 sene bile issiz kalabilirsiniz ozaman ne olacak ?Bir aylık ev tutacak kadar Birikim yaparım birkaç ay içinde
Haklısın...Bu ne cesaret
İş imkanı yüksek şehir diye bir şey yok benim anlayışımda. X şehri desem size gider gitmez otogar çıkışında işverenler beklemeyecek ki sizi. Kendinizin ne yapacağına karar vermesi gerek önce.İş imkanı yüksek şehir için fikrinizi almak istiyorum
Sanırım büyük şehir seçeceğim teşekkür çocuk bakıcısı veya temizliğe giderimİş imkanı yüksek şehir diye bir şey yok benim anlayışımda. X şehri desem size gider gitmez otogar çıkışında işverenler beklemeyecek ki sizi. Kendinizin ne yapacağına karar vermesi gerek önce.
Tabiki bir ev tutmak için Birikim yaparım sonra iş ararım.Daha önce bir iş tecrübeniz var mıydı? İlkokul mezunu olmanız fark etmez kaldı ki bu ülke de işsiz olan hemşire de var, mimar da. Çocuk bakıcılığı yaparsınız ya da hasta bakarsınız güzel para kazanırsın bence bu işlerde de. Ayrıca param yok çalışıp biriktireceğim sıfırdan başlayacağım demişsiniz de parasız gittiğiniz şehirde nerede kalacaksınız? Belli bir miktar iş bulup düzen oturtana kadar paranız vardır ama değil mi? Eğer 5 kuruşsuz başka bir şehire gitmeyi planlıyorsanız kafayı yemiş olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?