- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
- Konu Sahibi BugsBunnyyy
-
Antalya, kumluca. Fide üretim tesisleri var yaz kız çalışırlar. Sigorta yaparlar. Ve çok zorlamadan herhangi birinde iş bulursun. Yemek yok dahil oluyo genelde. Asgari ücrete tekabül eder. Geçinebilir misin bilemiyorum tabi.İş imkanı yüksek şehir için fikrinizi almak istiyorum
Lise bir terk aslında ama diploma yok diye lise demiyorumhangi sehirde kendinizi gelistirebilirsiniz ona bakin bence. belediye kurslari var meslek edindirme kurslari var. aciktan okuyun bitirin ortaokulu liseyi.. guvenli muhit arayin. buyuk sehir yutar gibime geliyor. bursa guzeldir konya guzeldir..
Bursa çok güzel diye duydum evet insanları nasıl acaba bilginiz var mıhangi sehirde kendinizi gelistirebilirsiniz ona bakin bence. belediye kurslari var meslek edindirme kurslari var. aciktan okuyun bitirin ortaokulu liseyi.. guvenli muhit arayin. buyuk sehir yutar gibime geliyor. bursa guzeldir konya guzeldir..
malesef duymadim orada yasayan tanidiklarim cok mutlu ama bir kac aile goctu oraya donmemek uzere.. merkezi bir il. buyuk. is imkani da cok olabilir.Bursa çok güzel diye duydum evet insanları nasıl acaba bilginiz var mı
cok iyi o zaman aciktan okumak o kadar kolay ki.. lise mezunu olarak bile guzel isler bulabilirsiniz. sonra aciktan universite okuyabilirsiniz. kadinlar sandigindan daha guclu. eminim siz de cok guclu bir kadinsiniz. isteseniz basarirsiniz..Lise bir terk aslında ama diploma yok diye lise demiyorum
Eskişehir bence. iş çeşitliliği için ıstanbul ızmir antalya.maddi kaygı olmasa adalar yaşanacak en güzel yerBoşanmaya karar verdim...
Kizlar hangi şehirde Yeni bir başlangıç yapmak iyi olur?
adana mersin dışı olsun önerileri bekliyorum mesleğim yok ilköğretim mezunuyum iş konusunda hangi şehirde daha şanslı olurum...
Adana Mersin cok uygun bence.Oyle pat diye gidip iş bulmak zor biraz birikiminiz olmalı bence.Boşanmaya karar verdim...
adana mersin dışı olsun önerileri bekliyorum mesleğim yok ilköğretim mezunuyum iş konusunda hangi şehirde daha şanslı olurum...
Konuyu geç gördüm ama şöyle bi tavsiye verebilirim ;Boşanmaya karar verdim...
Ben batıda yaşıyorum ve komşularımızın yarısı samsunlu :) orada iş olmadığı için buradalar :)Samsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?