- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.524
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memur bari nitelikli nufus. Çer çöp gelmese yetecek İzmire.Her tayin donemi bana afakanlar basiyor.Biraz fazla puan toplayan ogretmen Izmir istiyor..Izmir disinda 80 vilayet var,hepsi birbirinden guzel.Hic mi sasmaz her memurun Izmir hayali ya.Cidden kaldirmiyor artik sehir.Dolup taşti.
Büyük şehir düşünmüyorum çünkü zaten bıktım usandım 30 yaşındayım sessiz sakin bi hayatın özlemini çekiyorum istanbulda gönlümce oğlumu alıp sahile inemiyorum mesela hep esime bağımlı kalıyorumİzmire gelmeyin, kaldırmıyor artık şehir göçü.
Antalyaya da gitmeyin, antalyada çocuk yetiştirmek çok zor. Küçükken mesele değil de ergenlikten sonra sahip çıkmak zorlaşıyor.
Karadenizde ben yaşayamam, siz uyum sağlayabilirseniz çok güzel yerler.
Muğla, balıkesir benim tercihim olurdu.
Her tayin donemi bana afakanlar basiyor.Biraz fazla puan toplayan ogretmen Izmir istiyor..Izmir disinda 80 vilayet var,hepsi birbirinden guzel.Hic mi sasmaz her memurun Izmir hayali ya.Cidden kaldirmiyor artik sehir.Dolup taşti.
Evet eşim işini çok seviyor kendimden önce onunkini düsünmek lazm ben zaten memurum tayin isticem bursa baya öneri geldi değerlendireceğimKaradenizde sizin is acisindan sorun olmaz ama esiniz yuksek maas alamaz. Korelir mesleki olarak. Buyuk sehirlerde calismasi lazim. Bursa asla İstanbul kadar kalabalik olamaz,nufusu 1/4u kadar anca. Adana, Mersin taraflari da olabilir. Manisa da sanayi acisindan olabilir Zorlu grubu ordaydi yanilmiyorsam. Karadeniz pek uygun degil.
Memur bari nitelikli nufus. Çer çöp gelmese yetecek İzmire.
Büyük şehir düşünmüyorum çünkü zaten bıktım usandım 30 yaşındayım sessiz sakin bi hayatın özlemini çekiyorum istanbulda gönlümce oğlumu alıp sahile inemiyorum mesela hep esime bağımlı kalıyorum
Hakkinizda hayirlisi olsun. Bursa hem buyuktur hem de kucukEvet eşim işini çok seviyor kendimden önce onunkini düsünmek lazm ben zaten memurum tayin isticem bursa baya öneri geldi değerlendireceğim
Ben memurum esim özel sektördeO zamna ilçe düşünün dicem ama eşinizin iş imkanları kısıtlanır. Aynı şekilde karadenizde de kısıtlanır. Devlet memuru olmadığını varsayıyorum tabi. Aksi halde marmaris, köyceğiz gibi ilçeler çok daha mantıklı. Sıcak seviyorsanız mersin kesinlikle öneririm.
İstanbuldan kacanlar da oraya akin etti. Niteliksiz basi bos gezen tipler de orada. Uzucu. Ben de son gittigimde inanilmaz sasirdimMalesef bir standart ta yok artik.Her gittigimde uzuluyorum resmen.
Oy oranlarını değiştirmek için hükümet de destekliyor izmire göçü. İnsan profili değişti. Üç sene öncesine kadar trafiğe takıldığımı bilmezdim, şimdi öğlen saatinde trafiğe takılmamak için alternatif yollar, ara sokaklar arıyorum. Emlak fiyatları, kiralar üçe katladı. Doğma büyüme izmirliyim, çok da severim ama bir fırsat çıksa da kaçsak diye bakıyorum artık.
İstanbuldan kacanlar da oraya akin etti. Niteliksiz basi bos gezen tipler de orada. Uzucu. Ben de son gittigimde inanilmaz sasirdim
Eskiden trafik nedir bilmezdik aynen.Sadece sabah 8 de aksam 7 de bir olurdu Izmirde ama simdi nerdee.Ben sahsen karsiyaka-konak vapurundan indikten sonra korkuyorum etraftaki profilden.Isim olmadikca da Izmirdeyken asla tercih etmiyorum.Bir teos,sigacik kaldi.Onu da zaptedecekler.Bir orasi kaldi cunku.Hayir anlamadigim hem her turlu yaftayi yapistirip sonradan nasil solugu aliyorlar Izmirde anlamiyorum .
İstanbuldan Bursaya geldim 1 yıl önce doğası havası çok güzel ve lokasyonu çok iyi heryere yakın İzmir ist balıkesir eskişehir v.b sosyal bi insansanız bursada sıkılmazsınız heryer kadar bursada pahalı onu söylemeliyim Bn memnun kaldımKaradeniz mantıklı olur mu peki değerlendirebiliriz oraları da. Bursaya gittik eşim kalabalık buluyor
Ben goc anlaminda Bursadan umidi keseli cok oldu malum dogma buyume burali oldugum icin. Eskiden sadece eski Bursalilar vardi simdi goc ile gelenler daha fazla. 5 milyon nufusun 500 bini ancak yerli halk.Malesef.Degisik bir furya oldu ozellikle tası taragi toplayip Izmire gelmek.Bende Bursadayim.Hele buranin hali daha da icler acisi.
Ben goc anlaminda Bursadan umidi keseli cok oldu malum dogma buyume burali oldugum icin. Eskiden sadece eski Bursalilar vardi simdi goc ile gelenler daha fazla. 5 milyon nufusun 500 bini ancak yerli halk.