Hangi sıklıkla boşanmak aklınıza gelir?

Ben kendimi sabahları uyandığımda annemin evinde hayal etmeye başladım. Çok sık düşünürüm. Her tartışmada yani..

aklıma getirmemeye çalışırım eşimi çok seviyorum onsuz hayat bana dar gelir...
bazen düşünürüm böle bi durum olsa ne olurdu diye düşünmesi bile içimi karartıyor...

aklıma getirmemeye çalışırım eşimi çok seviyorum onsuz hayat bana dar gelir...
bazen düşünürüm böle bi durum olsa ne olurdu diye düşünmesi bile içimi karartıyor...
aynen sana katılıyorum
düşünmem sanki ondan önce yaşamıyormuşum gibi geliyor, bazen onsuz kalırsam der der ağlarım kendi kendime, deli miyim neyim lülülülülülü
ben de öyle düşünüyorum iyiki var eşlerimiz..Allah onlara uzun ömür versin...

Ben kendimi sabahları uyandığımda annemin evinde hayal etmeye başladım. Çok sık düşünürüm. Her tartışmada yani..

hıım sanırım bu tehlikeli bi durumboshayallersmile

insan bazen sabahları bi rüya görür, uyanıncada tüh rüyaymış der ya, öyle bişey mi

1 kere düsündüm sadece ciddi anlamda...
ordada tartismistik, onu mutsuz ettigimi düsünmüstüm
onu mutsuz etmeye hakkim yok diye :sinifsinif:

hıım sanırım bu tehlikeli bi durumboshayallersmile

insan bazen sabahları bi rüya görür, uyanıncada tüh rüyaymış der ya, öyle bişey mi

Vallahi buradakileri okuyunca anladımki tehlikeli bir durum. Evlenmeden önceki sorumsuzluğumu,özgürlüğümü özlüyorum. Yani görmek istediğim rüya bu aslında..

ahhh ahhh
bazen çok sinirli olduğu zaman düşünüyorum
böle boğalara döndüğü an boshayallersmile
diyorum ki kendi kendime : vur tekmeyi ne hali varsa görsün :jeyyar:
sonra böle pişman olup bi bakıyor ki o zamanda annesi gibi teselli etmek istiyorum :teselli:
son haftamıza bakarsak aslaaaa brn ona resmen aşığımmm :asigim: :asigim:
anlayan beri gelsin

hiç düşünmezdim,
düşünmemeye çalıştım,
düşündürtmesini engellemeye çalıştım,
düşünür gibi oldum vazgeçtim,
sonra hayatımı düşünmediğimi farkedip
dün sabah ilk duruşmayla boşanma eylemini başlattım.
aksini düşündürebilmeside mümkün değil artık.

seni bayağı üzmüş belli yoksa bizim türk kadınları çok sabırlı ve fedakardır

Hakkınızda hayırlısı. Allah yardımcınız olsun...

kendi tecrubelerime göre evliliğin ilk yıllarında daha çok boşanma fikri insanın aklına gelebiliyo 7- 8 seneden sonra azalmaya başlayabilir
tabi eşlerin her ikiside evliliklerini yürütme çabasındalarmı buda önemli aklımıza ne sıklıkla geldiğinden ziyade

allah korusun onsuzluğu düşünmek bile acıtıyo beni biraz önce hastalandı babası hastaneye götürdü içim pır pır zaman geçsin diye saniye sayıyorum rabbim kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın

3,5 yıl evli kaldım..
2 defa aklımdan geçti..
İkisinde de dile getirdim.
Birinde yalvarma,ağlamalarına kıyamadım..:gitme:
İkincisinde ki sebep yine aynıydı,bu defa ikna çabaları boşa gitti!:1closedeyes:

İnsan boşanma lafını dile getirdikçe ilişkisini boşanmaya sürükler diye düşünüyorum...
Benim de aklımdan geçtiği oldu inkar edemem ama hiç dile getirmedim. İyiki de dile getirmedim. Bir defa boşanalım deyip boşanmayınca erkek alışıyor o lafa ve umrunda olmuyor...
Ben eşimsiz bir hayat düşünemiyorum...

2,5 senelik evlilik hayatımda hiç aklıma getirmedim
bi kaç kez çokmu erken evlendim diye düşündüm sadece boshayallersmile
allah kimsenin yuvasının huzurunu bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…