Elektrikli Süpürgeler hangi süpürge sizce daha iyi - Nilfisk Handy 2-in-1 Cyclonic mi Fakir Darky mi ???

mart87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
168
40
98
kullandığım bi elektrik süpürgesi var ama her zaman çıkarmak zor geliyor. duvarlara köşelere çarpmaktan bi hal oldu süpürge. torbasız ama onu temizlemesi bile zor geliyor bazen :) bu markalar hakkında bi fikri olan var mı. hem şarjlı hem dikey bi makine istiyorum. her zaman elimin altında olsun hemen kullanayım.

dikey şarjlı olarak hoover , elecrtolux ya da rowenta olabilir , hoover'in yeni bir modeli cıkmış Athena diye , 1 saat gidiyor şarjı kesintisiz ve 30v gücünde , youtube a yazın bakın hoover athena

kafam karıştı iyice ya. eşim şarjlı alalım daha rahat kullanırsın diyor. şarjlılarda daha kolay bozulabilir diye duydum. altı üstü bi makine ama insan bi kere aldımı uzun yıllar kullanmak istiyor.

şarjlı yerine dikey kablolu alın , fakir darky 1600 iş görür , emiş gücü fena,hem de pratik

Bende şarjlı dikey süpürge almak istiyorum. Normal sürpürgemiz dyson ,aynı marka almak istiyorum fakat pahalı.Beklemedeyim şu anda , hangi marka alsam diye karasızım.

şarjlı yerine dikey kablolu alın , fakir darky 1600 iş görür , emiş gücü fena,hem de pratik

arkadaşlar pratik birşey istiyorsanız fakir alın.bende rowenta kablolu cylonic 1600 var.ama çok ağır.yaklaşık 6kilo.
ama fakiir annemde var hem çok hafif,hemde ucu heryere giriyor.ama malzemesi rowentaya göre biraz daha basit.yinede şimdi alıyor olsaydım fakir alırdım.
bende kabloludan yanayım.bir süre sonra sarjı azalacak ve verim alamayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…