hangi ünlü burnunu hangi doktora yaptırdı..

noname3406(bknz:ben) Leyla ARVAS'a yaptırdım, kendi çapımda oldukça Kocaeli& Ankara& İstanbul çevresinde tanınmışlığım vardır.

özge özberk - buğra çöllü
hande yener - nazım çerkeş
deniz akkaya - onur erol
belçim bilgin - teoman doğan

zira diyorum o kadında bi güzellik var. meğer burnunu yaptırmış. nazım bey çok yetenekli. ne kadara ameliyat yapıyorki?

evet Nazım Bey süper bence.. çok deneyimli aynı zamanda.. 11 gün oluyor ameliyat olalı ve çalıştığım kurumda ameliyat olduğumu bilmeyenler fark etmediler bile çok ciddiyim :) sende ayrı bir güzellik var bir hoşluk gelmiş yüzüne falan diyorlar ama ben söyleyene kadar fark etmiyorlar bile..

Fotoğraflarımı koydum bakabilirsiniz

fataldanger :) mesaj sayım yeterli olmadığından özelden cevap veremiyorum. kabul ettim arkadaşlık isteğini artık görebiliyor olman lazım :))

gördüm eternity,çok teşekkür ederim. acayip sevimli bi burnun olmuş. çok doğal hem de .çok güzel. ama biraz üzüldüm,çünkü burnun benim eski burnuma benziyor. özlediğim burnuma yani ikinci ameliyatımı geçirdim kötü oldu,eski burnum senin burnuna benziyordu çok yakışıyordu yüzüme,doğaldı delilik işte neden yaptım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…