hangi ünlü burnunu hangi doktora yaptırdı..

NAZIM ÇERKEŞ e muayeneye gittim 200 lira verdim bişi yaptıgı da yoktu tam 2 saat boyunca hasta resmi gösterdi bi ara yanlışlıkla niran ünsalın fotografını actı ya da bilerek yaptı görmem için bilemiycem artık.. Bilçim Belginin dr u olan TEOMAN DOGAN a ameliyat oldum fakat pişmanım..

Hande yener, funda arar ve irem sak'ın burunları ayni tarz ucu garip ve sivri gibi üçü de aynı doktorun ürünü gibi peteğinki de çok yapay belki çok eskiden yaptırdığı için yeni burunlar öyle değil

evrim akının doktorunu çok merak ediyorum
çok doğal ve güzel yapmış yapan kişi

Son düzenleme:

katılıyorum ben ameliyat olduktan sonra banada aynısını oldu. burun yüzüme cuk oturdu. ve daha genç göründüm. doktorum sapğolsun.

Neden pişmansınız peki? Ben de T.Doğan'ı düşünüyodum ameliyat için, en doğalını o yapıyor gibi geliyor bana. Siz neden beğenmediniz burnunuzu?

off arkadaşlar burun ameliyatı olmak istiyorum ama fiyatları çok yüksek hani ailem zaten izin vermiyo burnuma baktıkça moralim bozuluyo ne yapabilirim izinsiz oluyum diycem haber vermeden olmaz öylede zaten yasadığım yer kasaba hani istanbul gibi biyerde olsam hiç düşünmem yaptırırım moralsizm keyifsizim hastaneye gidiyim doktor var onu öğütleyin diyom:)mecburi solunumdan dolayı olmak zorunda desin oluyum off yaa ama nefes alımım gerçekten baya bi zor yani bide o problem var ailem izin vermiyo napacam ben

gercekten irem sakın burnu bi garip aama bende cok begeniorum :) cok şirin belkide rollari komik oldugu içindir..hande yanerinki cok sivri yaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…