- Konu Sahibi beyazbulut63
-
acaba şu yalan dünyadaki irem sakın burnunu hangi dr.yaptı..çok kötü yapmış uzak durmak lazım...
merhaba canım benim özel cevap yazıcak kadar mesajım olmadıgı için özelden mesaj hakkım yok atamadım kusura bakma burdan buldum ismini burdan atıyım dedimben ankarada kbb doktoru korhan asal'a ameliyat oldum , burun acıdından memnunum cok dogal oldu ama ameliyat sonrası biraz sıkıcı sizde ameliyat olmayı düşünüyosunuz sanırım ameliyat sonrasınıda düşünmenizi oneririm , bilgi verebilmişimdir umarım :)
anof merhabaa,ben seni hiç görmemiştim . burda deli gibi ankarada burun ameliyatı olup memnun kalan insan arıyorum ama neden göremiyorum böyle anlamadım,ama şimdi gördümben revizyon ameliyatı olacağım. doktorun revizyon ameliyatında iyi midir acaba?
canım ben başka konuda , "Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı" da yazıyordum ordan görmemişsindir belki bende buraya epeydir uyeyim ama ameliyat karar verince yazmaya başladım 18 gun oldu ameliyat olalı
canım revizyon dedigin önceden ameliyat olup begenilmegi taktirde tekrar düzelme ameliyatı diye biliyorum öyle dimi? valla canım iyi bi doktor ama bilmiyorum tabi bu konuda nasıl , benim tavsiyem bi muayene ol derim canım
yok canım hacettepe mezunu sanırım hatta bu gun kontrolum vardı gittim :) balgatta ilgi göz ,kbb hastanesinde, muayene ücreti 18 tl, ben bakur ssk varsada bu 18 bi kısmınıda onlar oduyor, esteik olursan onu cebinden ödüyosun ben 2000tl ye ameliyat oldumevet revizyon tam olarak öyle. doktorun hacettepede galiba dün biraz baktım googledan,bi de muayene ücretli mi acaba?
gördüm eternity,çok teşekkür ederim. acayip sevimli bi burnun olmuş. çok doğal hem de .çok güzel. ama biraz üzüldüm,çünkü burnun benim eski burnuma benziyor. özlediğim burnuma yaniikinci ameliyatımı geçirdim kötü oldu,eski burnum senin burnuna benziyordu çok yakışıyordu yüzüme,doğaldı delilik işte neden yaptım bilmiyorum.
( üzülme cnm iyi bir doktor bulabilirsen revizyon ile istediğin doğal görünüme kavuşursun.. Nazım Bey ile bir görüş istersen, o yüzüne uymayacak, yapmacık duracak bir burun olacaksa yapmaz zaten ameliyatı ya da başka çok iyi doktorlar da var.. bir kaç doktorla görüş bence.. ben de doğal görünümden yanayım, öyle küçücük okka gibi bir burnum yok ama yüzüme en yakışanı yaptı sağolsun Nazım Bey, ellerine sağlık :))
özge özberk - buğra çöllü
hande yener - nazım çerkeş
deniz akkaya - onur erol
belçim bilgin - teoman doğan
evet Nazım Bey süper bence.. çok deneyimli aynı zamanda.. 11 gün oluyor ameliyat olalı ve çalıştığım kurumda ameliyat olduğumu bilmeyenler fark etmediler bile çok ciddiyim :) sende ayrı bir güzellik var bir hoşluk gelmiş yüzüne falan diyorlar ama ben söyleyene kadar fark etmiyorlar bile..
Fotoğraflarımı koydum bakabilirsiniz
noname3406(bknz:ben) Leyla ARVAS'a yaptırdım, kendi çapımda oldukça Kocaeli& Ankara& İstanbul çevresinde tanınmışlığım vardır.
estetiksiz olan yok galiba ünlülerden :)
özge özberki merak ediyordum, teşekkürler :)
Nazım bey işte bana ekonomik olarak uymuyor.şuan öğrenciyim,mezun olup işe giriyim öyle mi ameliyat olayım diye düşünüyorum ama şu an 23yaşındayım,ve gençliğimin önemli bir kısmını sevmediğim bir şekilde geçirmiş olacağım. o yüzden de mezun olmadan olmak istiyorum ameliyatı. öyle arada kaldım işte
bende 23 yaşındaım ve ögrenciyim aynen bende ne yapacağımı bilmiorum ama olmak istiorum hangi sehirdesin acaba?
bende 23 yaşındaım ve ögrenciyim aynen bende ne yapacağımı bilmiorum ama olmak istiorum hangi sehirdesin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?