hangi ünlü burnunu hangi doktora yaptırdı..

acaba şu yalan dünyadaki irem sakın burnunu hangi dr.yaptı..çok kötü yapmış uzak durmak lazım...

merhaba canım benim özel cevap yazıcak kadar mesajım olmadıgı için özelden mesaj hakkım yok atamadım kusura bakma burdan buldum ismini burdan atıyım dedim ben ankarada kbb doktoru korhan asal'a ameliyat oldum , burun acıdından memnunum cok dogal oldu ama ameliyat sonrası biraz sıkıcı sizde ameliyat olmayı düşünüyosunuz sanırım ameliyat sonrasınıda düşünmenizi oneririm , bilgi verebilmişimdir umarım :)

anof merhabaa,ben seni hiç görmemiştim . burda deli gibi ankarada burun ameliyatı olup memnun kalan insan arıyorum ama neden göremiyorum böyle anlamadım,ama şimdi gördüm ben revizyon ameliyatı olacağım. doktorun revizyon ameliyatında iyi midir acaba?

canım ben başka konuda , "Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı" da yazıyordum ordan görmemişsindir belki bende buraya epeydir uyeyim ama ameliyat karar verince yazmaya başladım 18 gun oldu ameliyat olalı
canım revizyon dedigin önceden ameliyat olup begenilmegi taktirde tekrar düzelme ameliyatı diye biliyorum öyle dimi? valla canım iyi bi doktor ama bilmiyorum tabi bu konuda nasıl , benim tavsiyem bi muayene ol derim canım

evet revizyon tam olarak öyle. doktorun hacettepede galiba dün biraz baktım googledan,bi de muayene ücretli mi acaba?

evet revizyon tam olarak öyle. doktorun hacettepede galiba dün biraz baktım googledan,bi de muayene ücretli mi acaba?
yok canım hacettepe mezunu sanırım hatta bu gun kontrolum vardı gittim :) balgatta ilgi göz ,kbb hastanesinde, muayene ücreti 18 tl, ben bakur ssk varsada bu 18 bi kısmınıda onlar oduyor, esteik olursan onu cebinden ödüyosun ben 2000tl ye ameliyat oldum

yer gök aşktaki kızın burnuna bayılıyorum! resmen afeti devran oldu....o dudaklar... o burunla uyum...allahım of ya

( üzülme cnm iyi bir doktor bulabilirsen revizyon ile istediğin doğal görünüme kavuşursun.. Nazım Bey ile bir görüş istersen, o yüzüne uymayacak, yapmacık duracak bir burun olacaksa yapmaz zaten ameliyatı ya da başka çok iyi doktorlar da var.. bir kaç doktorla görüş bence.. ben de doğal görünümden yanayım, öyle küçücük okka gibi bir burnum yok ama yüzüme en yakışanı yaptı sağolsun Nazım Bey, ellerine sağlık :))

Nazım bey işte bana ekonomik olarak uymuyor.şuan öğrenciyim,mezun olup işe giriyim öyle mi ameliyat olayım diye düşünüyorum ama şu an 23yaşındayım,ve gençliğimin önemli bir kısmını sevmediğim bir şekilde geçirmiş olacağım. o yüzden de mezun olmadan olmak istiyorum ameliyatı. öyle arada kaldım işte

nazım çerkezin fiyatları sadece estetik olacaksanız 8 10 milyar ama nefes probleminizde varsa 12 15 milyar olarak degisiyo daha yeni görüştüm kendileriyle ameliyatta kapalı teknik uyguluyorlar. tampon ve alçı kullanmıyor.. profilime hasta fotograflarını yükledim özel albümümde bakabilrsnz

beni ekleyebilir misin?

bende 23 yaşındaım ve ögrenciyim aynen bende ne yapacağımı bilmiorum ama olmak istiorum hangi sehirdesin acaba?

bende 23 yaşındaım ve ögrenciyim aynen bende ne yapacağımı bilmiorum ama olmak istiorum hangi sehirdesin acaba?

merhaba canım, Bende burun ameliyatını samsunda medicana dr.halit urgan a oldum gayet memnunum ve burda yazılan rakamlardan dahada aşağı fiyat ödedim. 2.500 tl herşey dahil 1 gece kalıyosun hastahanede. tampon ve alçı kullanmıyor ve burnumda gayet doğal duruyor. Samsun düşünürseniz halit urgan ı tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…