- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Vay telli turna vaaay
Oooo tam senmiş o zaman abla
Bu hatunun yüzünü biraz daha yuvarlak hayal edelim, kaşı kalınlaştıralım, gözü koyu kahve yapalım, yüzü biraz ütülersek iyi olur henüz o kadar kırışık değilim, burunu ve kulakları küçültelim, dudakları dolgunlaştıralım, teni buğday yapalım, biraz Arap, biraz Meksikalı, biraz Latin havası verelim tamamdır, olmuş bu
Bu hatunun yüzünü biraz daha yuvarlak hayal edelim, kaşı kalınlaştıralım, gözü koyu kahve yapalım, yüzü biraz ütülersek iyi olur henüz o kadar kırışık değilim, burunu ve kulakları küçültelim, dudakları dolgunlaştıralım, teni buğday yapalım, biraz Arap, biraz Meksikalı, biraz Latin havası verelim tamamdır, olmuş bu
Çok havalıyımdırVay telli turna vaaay
Yok beee,bu annanesi
gansta özel istek yapıyorum beni neye benzetcen merak ettim:))
Bu annem bi keremHmm. Senin şeyi hatırlıyorum ben aklımda kalmış; karda kayıp düşmen "Zahmet etmeseydiniz" deyip kibarlık etmeye çalışman filan May'in konusuydu sanırımBurada da zahmet deyince aklıma geldi, kibar ve filmlerdeki imajıyla güçlü bir kadın bulayım, karda kayıp düşeni de varsa tamamdır.
Sultan geldi aklıma :)))
Teşekkür ederim. İhya oluyorum böyle güzellikler gördükçe, ya da totom kalkıyor da olabilir, bilemedim.
Yav isyan olmasin da tovbe bismillah hec mi bise vermez bi insana allahHahaha
Zeki olduğunu düşündüğüm kişilerden zeka konusunda eminim de
Guzellik dersen e tabi görmeden bilemem
Mune’yi tarafımıza çekersek bişey gelmez başımıza Allah’ın izniyleYav isyan olmasin da tovbe bismillah hec mi bise vermez bi insana allah
Ne bi guzellik ne bi zeka hahahahahah
Cok gulduk valla basimiza is gelcek ha
Bence bu çok tonton, ben aksi bir tipim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?