HANGİ ÜYE HANGİ ÜNLÜYE BENZİYOR YADA KAFANIZDA OLUŞTURDUĞU PROFİL NEDİR?

Oleyy
Ya bu avatari bosanma donemimde uye oldugumda sectim, hic de degistirmedim.. O zamanki sakin, hüzünlü, naif Lavanta'yi yansitiyordu bence.. Simdiki deli halimle alakasi olmasa da hatri var, senelerin avatari
Çok asaletli ama,var mı eski aktrisler gibi,hele Grace Kelly,büyüleyici
Şimdi ki halin Seyyal Taner mi diyosun

Linkedin için yeni fotoğraf çektircem yüzümü karalar atarım

Ahahah,
Bi stalki beceremedik, challenge yarida kaldi.
At at.
O degil de profesyonel mi cektiriyorsun? Benim de aklimda var, bosa para vericekmisim gibi de geliyor bir yandan, cimriligim tutuyor bazen boyle sacma konularda. Taktik varsa alayim, takim elbise mi giycen :))

Valla panpa bizim işyerindeki IKcı elemanın profesyonel makinası var, profesyonel headshot da çekiyor. Bir ona çektircem bakalım tutarsa bedavaya kapatıcam. Olmazsa burdaki stüdyo 300euro istedi

Birkaç tane çektircem biri gömlek etek diğerinde blazer elbisem var onunla..normalde nötr makyajlı sade falan çektiriliyor ama ben gayet fuşya ruj, designer gömlek falan çektircem sefam olsunÇok da takmıyorum ciddi durayım kasılayım diye, yaptığım işte kralım madem süslenip püslenip çektircem aleme inat madem kral benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…