- 19 Ağustos 2017
- 6.479
- 39.403
- 548
- 34
Ben de şok oldumNasıl benziyor lan yuh![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de şok oldumNasıl benziyor lan yuh![]()
Gülüm bu kadının yanında ben çok soluğum :) tek benzeyen saçlar ama saçlarımız aynı yani o derece benziyor :)))
Böyle güzel saçlarım olsun isterdimGülüm bu kadının yanında ben çok soluğum :) tek benzeyen saçlar ama saçlarımız aynı yani o derece benziyor :)))
Vereyim sanaBöyle güzel saçlarım olsun isterdim![]()
Gülüm bu kadının yanında ben çok soluğum :) tek benzeyen saçlar ama saçlarımız aynı yani o derece benziyor :)))
Sana ne kalacak o zaman keltos olursunVereyim sana![]()
O maygat
Ben @Madammor u gerçek halini görünce şaşırdım bire bir hayal ettiğim gibi biri çıkmıştıO maygat
Kız melek 23 24 yaşlarımdaki halimi bulmuşsun yeminle,saç rengi ve uzunluğu aynı,sen kimsin bacıkuzenlerden filanmısın
![]()
Ten rengim ölü gibiTen rengin mi daha acik ama bence sen de bu kadar Bal yuzlusun :)
Kökü bende hacıııSana ne kalacak o zaman keltos olursun![]()
Yosunnn ❤O maygat
Kız melek 23 24 yaşlarımdaki halimi bulmuşsun yeminle,saç rengi ve uzunluğu aynı,sen kimsin bacıkuzenlerden filanmısın
![]()
Ayyy çok hoş rengi falan benimkiler eskiden çok güzeldi :// .Kökü bende hacıııazcık kısa takılırım
![]()
Eki Görüntüle 2206776 Eki Görüntüle 2206775
Bak ben tesetturune kadar yaptim,kocasina kadar yaptim asmuyu ahahaha
Litfen gercekci olalim accuk
@_asmunikal_ senin ben nickini yiyem bi saattir ariyom yaa ceza gibisin hee
O maygat
![]()
Ten rengim ölü gibikaşlarım beren saatin kaşlarının renksiz hali
dudaklarım sedef avcı dudağı
yüzüm yuvarlak gibi çenemde gamzem var
burnum hiç yokmuş öyle diyorlar
![]()
Na bu da yasliligi o zamanbenim hayalimdeki asmu bu,
tarz degistirsin banane
Benim de çok dökülüyor yakında kel kalcamAyyy çok hoş rengi falan benimkiler eskiden çok güzeldi :// .
Simsiyah ti boya gibi ://
Şimdi eser yok kavak ağacı gibi seyrek sepikdek ://
Tam bir nur cemallisin :)
Huri gibisin masallah :)