- 19 Ağustos 2017
- 6.479
- 39.403
- 548
- 34
Onun kalpli donu da varAynen ben de boyle dusunmustum.
Ama donu Kalpli Puantiyeli degil benzemeyen kisim orasi bence![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun kalpli donu da varAynen ben de boyle dusunmustum.
Ama donu Kalpli Puantiyeli degil benzemeyen kisim orasi bence![]()
Geçmiş olsun canım, benim de. Migren zorladı biraz bugün ama meraktan ara ara girip bakıyorumGeyikten mahrum oldum ama olsundu hem cinslerim eglensindi ben kalbime tas basar kendimi teselli ederdim![]()
Düzenleme işi tamamBi duzenleme yapip birilerini birilerine benzet araya gitmesin maksat![]()
Onun kalpli donu da varyüzü benziyor minnak suratlıma
![]()
Hahhahhaaa kendi resmini koymuşsun sen yaa,50 den sonra estetik mi olcam yoksa![]()
Basarili olmustsklerDüzenleme işi tamam
Bu arada geçmiş olsun :)
Tsk ederim.Ben kactim uyuyayim.pazartesi gorusuruzGeçmiş olsun canım, benim de. Migren zorladı biraz bugün ama meraktan ara ara girip bakıyorum![]()
Bana malum olduBenim de zannimda boyle bir yuz vardi benzettim
Sen nerden biliyorsun
Kalpliyi falan :)
Ay ben pek güzelim,maşallah bana
Kız gıdı ne ki,bayıldımmYani bu edada olacagina eminim, azicik gididan zarar gelmez.
Benim kadamda esmer, her isin altindan kalkacak sekilde etrafina guven veren anadolu kadinisin.
3 tekrar oldu ,evet sorun var gibiOff,nette sorun var,muhabbeti kaçırıyorum yaa![]()
Ayy3 tekrar oldu ,evet sorun var gibi![]()
Ben de aynı şey için yazıp duruyorumAyyhepsi mi gelmiş,mesaj sayısı artırmaya çalışıyorum da
![]()
Hadi gayret,266 mesajın olmuşBen de aynı şey için yazıp duruyorumaynı taktiği yapalım
![]()
Daha yolun çok başındayımHadi gayret,266 mesajın olmuş![]()
Amaaan sayıdan ne olacak,kafana göre takıl,geldiğim dün gibi,14000e yakın mesajım olmuş,o kadar gevezemiyim yavDaha yolun çok başındayım![]()