Allahını seversen 1 kerecik göster yaa
Foto isterim157 boyumla ortama girisim
Evet saçlarım simsiyah, tenim beyaz, gözler kahve..
bu da cok tatli bir penguen sayfasi. Ozel ilgin varsa takip edebilirsin.Penguen fotosunu bulabilirsem koyarım geri koymam lazım onuderkeeen burdan kaydettim
Ben babayiğit gibi attım iste, sizin fotolar gözükmüyor. Kor meliha gibi hissediyorumBen attımda noldu cücük gibi gözüküyor
Ama sen ünlüsün zaten canıııımBen babayiğit gibi attım iste, sizin fotolar gözükmüyor. Kor meliha gibi hissediyorum
Bende 97liyiiim@Tokatli Fistik Burhan kız senle aramızda 1 yaş varmış ahshsj 97 li misin
Gormeyenler varmis iste butun büyü bozuldujqgwjwwbAma sen ünlüsün zaten canıııım
Ben de 98Bende 97liyiiim
Yav hadi ama 1 tanecik foto yaa 10 sn sonra kaldırırsınBen de 98
Ben gördüüm çok güzel biri yengeçciğimBen senide çok merak ediyom ya
Benim kapalı fotom yok hep açık çekmişim ama napaym özel olarak çekersem atarım hsjdkddmYav hadi ama 1 tanecik foto yaa 10 sn sonra kaldırırsın
Bayılıyorum Penguşlarabu da cok tatli bir penguen sayfasi. Ozel ilgin varsa takip edebilirsin.
Şey demeni beklerdim. Boyum 157 ama bir 30 cm de yerin altinda var. jdmslsldm157 boyumla ortama girisim
Evet saçlarım simsiyah, tenim beyaz, gözler kahve..
Şu kjzçenin yeni nicki neydi yav Simpson bir şeydi ama bir türlü bulamadım ah merida :/
Homer simpsonŞu kjzçenin yeni nicki neydi yav Simpson bir şeydi ama bir türlü bulamadım ah merida :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?