Ben goresiye kaldirmissin hemen resmi. Ondan üzgün surat attım
Ben senide çok merak ediyom yaBen goresiye kaldirmissin hemen resmi. Ondan üzgün surat attım
Kiz ben unlu oldum ya beni gormeyen kalmadi jagsjshsSende koooy hadi
Ya aptal insana tahammül edemiyorum,aslında ısındığım insanlara karşı varımı yoğumu feda edebiliyorum ve hislerim de kuvvetli.Bunu da hissettin miYok aşkım sadece fotoğrafından hissettiğim bu. Yerinde iğne şiir gibidir hem
Sonra seni etiketleyip yine koyarımBen goresiye kaldirmissin hemen resmi. Ondan üzgün surat attım
Kalbim çat çıt çut
Çok güzelsin vallaSallayan yok mu banaaa
Enee ne zaman ben yeni görüyorumKiz ben unlu oldum ya beni gormeyen kalmadi jagsjshs
Eki Görüntüle 3222288
Bebeyimmm aşığım sana biliyorsun değil miKiz ben unlu oldum ya beni gormeyen kalmadi jagsjshs
Eki Görüntüle 3222288
Kedi yarısmasina gitmistim kedimle, videolar internete dustu haberlere falan herkes gordu jagsjshsEnee ne zaman ben yeni görüyorum
Askimiz karsilikli beybimBebeyimmm aşığım sana biliyorsun değil mi
sen aslında çok minnoşsun ama gereksizlere asla tahammül edemiyorsun borellus, aşk kadınımYa aptal insana tahammül edemiyorum,aslında ısındığım insanlara karşı varımı yoğumu feda edebiliyorum ve hislerim de kuvvetli.Bunu da hissettin mi?Senin hakkında çok güzel şeyler düşünüyorum bu arada ama çok fazla tasvir etme yetenegim yok.Çok nahif,mantıklı,sevgi dolu bir insansın.Şiir gibi karısının hanımefendi .
La burhan seni göremedik ahzjzmzKalbim çat çıt çut
Kısacası buydu demek istediğimsen aslında çok minnoşsun ama gereksizlere asla tahammül edemiyorsun borellus, aşk kadınım
Oha burhannnnnnnGeliyo
Aşko cabbık saat 2 den önce balkabagina döneceğimGeliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?