- 29 Ocak 2015
- 13
- 2
- 3
- 30
- Konu Sahibi BEEYYZOOOSS
-
çok bilinen bir şampuandır. her yerde bulabilirsin.. bu sitede de reklamı vardı geçen günSöyledign şampuanin ismi çok tanidik gelmedi acaba kolaylıkla bulabilcegm bir ürün mu sen kullandin mi
Kullandiysan sende ne kadar surede nasıl etki gösterdi acaba canim paylasirsan mutlu olurumtresan şampuan kullan
ben 4 senedir kullanıyorum... mesela saçlarımı kestiriyorum aradan 1 ay geçiyor bakıyorum bariz fark var bir de sağlıklı bir şekilde uzatıyorKullandiysan sende ne kadar surede nasıl etki gösterdi acaba canim paylasirsan mutlu olurum
Önerini dikkate alcam bn de şu an bioblas kullaniyrm ama cok da degisiklik olmadi gibi geldi.Seninkine bi bakimben 4 senedir kullanıyorum... mesela saçlarımı kestiriyorum aradan 1 ay geçiyor bakıyorum bariz fark var bir de sağlıklı bir şekilde uzatıyor
bioblası ben de sırf denemek için kullanmıştım... berbat bişey saçımı mahvetti...Önerini dikkate alcam bn de şu an bioblas kullaniyrm ama cok da degisiklik olmadi gibi geldi.Seninkine bi bakim
Şimdi baktım senin tresan şampuanina onun birkaç cesidi var sanırım papatya özlü isirgan özlü vs sen hangisini kullaniyorsn isirganlisi dökülmeyi azaltyrmus galibabioblası ben de sırf denemek için kullanmıştım... berbat bişey saçımı mahvetti...
evet ısırgan olanını tavsiye ederimŞimdi baktım senin tresan şampuanina onun birkaç cesidi var sanırım papatya özlü isirgan özlü vs sen hangisini kullaniyorsn isirganlisi dökülmeyi azaltyrmus galiba
Teşekkür ettmmevet ısırgan olanını tavsiye ederim
rica ettimTeşekkür ettmm
ben de geçen sene merak edip kullanmıştım onu saçımı döktü bir de yağlandırdıDax supergroyu dene derim
ben de geçen sene merak edip kullanmıştım onu saçımı döktü bir de yağlandırdı
argan yağı iyiymiş ben kullanmadım ama memnun olanlar da çokYaa yaramamis size demek ki. Ben ayni anda morfose adli markanin argan yagini kullandim belki de o uzatmistir
argan yağı iyiymiş ben kullanmadım ama memnun olanlar da çok
baya yıpratmışsın saçını neyseki düzelmişYa herseyden once ben sacima ombre yaptirmistim cok yipranmisti ustune yaz deniz kum gunes derken sacimi abartmiyorum 6 7 parmak kestirmek zorunda kaldim sonrasinda bu dax ile birlikte argan yagini kullandim elektriklenmesi kesildi sacimin yipranmis durmuyor canlandi ve hizli uzadi
baya yıpratmışsın saçını neyseki düzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?