Kızlar düğün geldi yaklaştı ben hala yatağımızı seçemedim. Ne zor işmiş bu! İnanın kocamı seçerken bu kadar zorlanmadım:))
Sanırım yatağı neye göre seçmem gerektiğini de bilmiyorum... Sizce nelere dikkat etmeliyim? Müstakbel eşimin de benim de bel ağrısı problemimiz var. Birçok mağaza gezdim, hepsi bir başka özellikten bahsediyor. Kafam karıştı.
Yardımınız rica ediyorum, bana bi akıl verin, nolur...
Son birkaç yılda 7-8 adet yatak denemiş biri olarak, tavsiyem marka olarak yataştan yana.
Model olarak da Prestige Prime kullanıyorum şu an, gerçekten rahat ediyorum ve sıkıntı yaşamadım yaklaşık 1yıldır.
Ama eğer karyolanızın tabanı (yatağın yerleştirileceği kısım) düz plaka şeklindeyse visco yatak da tercih edilebilir.
Bizimki şerit şeklinde tahtalardan oluştuğu için visco almadık. Bahsettiğim modelde yataşın en iyi modeli imiş. Birçok yataş bayisinden bunu duyduk.
Yastık olarak da yine yataş visco therapy spa yastığını öneriyorum, eğer almadıysanız tabi :)
ben yatağımı işbir den almıştım ergoplas sanırım.
istediklerim çok yumuşak olmasın çünkü belim ağrıyor ve yandaki döndüğünde,gece yatıp kalktığında yatak sallanmasındı. Aldığımda değişik bir yay sistemi kullanılmış ve beklentimi karşıladı memnunum.