- Konu Sahibi evininprensesi
-
Eki Görüntüle 319997
yine bernardo da böyle bir takım var sizce nasıl? sizin koyduğunuz 2 takımda çok hoş ama ben bunuda tavsiye ederim,benim artık alma şansım yok çünkü ben çoktan aldım bunu geç gördüm maaleseffiyatı 2,299.tl
Eki Görüntüle 319997
yine bernardo da böyle bir takım var sizce nasıl? sizin koyduğunuz 2 takımda çok hoş ama ben bunuda tavsiye ederim,benim artık alma şansım yok çünkü ben çoktan aldım bunu geç gördüm maaleseffiyatı 2,299.tl
Evet quietnrkn öyle oluyo dimi? :) Ben de daha sonra bir takım daha almayı düşünüyorum bu sefer kare inş :) Bu arada kalitesi nasıl diye sormuşsun; ürünleri çok kaliteli ben çok memnun kaldım. Tüm diğer mağazaları gezdim araştırdım hem fiyatları yüksek- güzel bir takım minimum 700 tl- hem de bunlar kadar zarif ve gösterişli değiller...Porselenleri daha kalın ve kaba. İnce olanları da var tabiki fine bone china'lar ama ben bunlar kadar çekici bulmadım hiçbirini. Biraz da müşkülpesentim maalesef o yüzden çok aradımperşembe günü sevdiceğimle bernardoya gittik ve orda siyahlı bi model vardı onu çok beğendik eve geldim anneme gösterdim ne o öle dedi
bence ikinizin beğendiği önemli tamam haklılar ama kullanıcak olanda sizsiniz eğer fikrin değişrse bi takım daha alırsınız
Ağır misafirler için çok doğru yawuzzz ben de onu düşünerek bu seçimi yaptım yoksa böyle bir tarz aklımdan bile geçmiyordu:)soldaki şık ama daha cok gunluk kullanım için ideal ama sağdaki gibiler özellikle ağır mısafır için iyi bende ikisi gibi de var arkadas ortamı için soldaki gibi bişey aldım sonradan ama sonradan aldım ceyızde daha klasık takım gozuktu yınede sen bılırsın
Bu takım zaten başlı başına harika bi şey yazcicegi ama fiyatı da aynen kendi gibi maalesef :)Eki Görüntüle 319997
Çok teşekkürler papatyaperi siz de güle güle kullanınBu benim çeyizim için aldığım yemek takımımEvleneli 2 ay oluyo,şimdiye dek iki üç kere kullandım henüz porselen takımımı ve çok memnunum,masada çok şık duruyo,iyikide bunu almışım,çok iyi bi seçim yapmışım diyorum,herkese de tavsiye ediyorum.
Sizin sorunuzun cevabına gelincede; ben kare takım tercih ettim ama kendi takımlarımı alırken rose u da görmüştüm, o da çok çok güzel ve şık duruyodu,eğer içinize siniyosa bence o da çok iyi bi seçim. İyi günlerde kullanın
Hanımlar zaman ayırıp fikirlerinizi paylaştığınız için hepinize çok teşekkürler... En sonunda sağdaki takımı aldım .Bugün kargoyla eve geldi ve çok şükür bir tabak dışında hiçbir sorunu yok...
Evet quietnrkn öyle oluyo dimi? :) Ben de daha sonra bir takım daha almayı düşünüyorum bu sefer kare inş :) Bu arada kalitesi nasıl diye sormuşsun; ürünleri çok kaliteli ben çok memnun kaldım. Tüm diğer mağazaları gezdim araştırdım hem fiyatları yüksek- güzel bir takım minimum 700 tl- hem de bunlar kadar zarif ve gösterişli değiller...Porselenleri daha kalın ve kaba. İnce olanları da var tabiki fine bone china'lar ama ben bunlar kadar çekici bulmadım hiçbirini. Biraz da müşkülpesentim maalesef o yüzden çok aradımBi de şuna dikkat ettim şu an piyasadaki modellerin %90'nında yaldızlı desenler var. Gönül rahatlığıyla sık sık makinada yıkanmaz, zaman içinde deseni çıkar diye düşünüyorum. Ki teşhirdeki ürünlerde bile yıkanmadığı halde yaldızları çıkmış modeller vardı diğer markalarda. Bernardonun porselen kalitesi çok güzel. Annem de geçen yıllarda kendisi için Bernardodan almıştı zaten ona güvenerek aldık. Şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadık. Ben de kampanyadan yararlandım. Yanında günlük yemek takımı veriyordu onu beğenmeyip değiştirdim mesela
Ağır misafirler için çok doğru yawuzzz ben de onu düşünerek bu seçimi yaptım yoksa böyle bir tarz aklımdan bile geçmiyordu:)
Bu takım zaten başlı başına harika bi şey yazcicegi ama fiyatı da aynen kendi gibi maalesef :)
Çok teşekkürler papatyaperi siz de güle güle kullanınAllah mutluluğunuzu daim etsin inş darısı bizim başımıza
Bu arada yakından çekilmiş resmini de ekliyorum masadaki güller olmayınca baya farklı bi havaya girdi benim için... Bu 3. ve son üretilişiymiş almak isteyen arkadaşlara duyurulur Eki Görüntüle 321212
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?