Hangimiz haklıyız?

Zaynna

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
80
116
13
29
Merhaba hanımlar,direk konuya gireyim. Bir aydır ciddi bi şekilde görüştüğümüz bi erkek arkadaşım var.Yani evlilik niyetiyle görüşmüştük zaten çok ısındık birbiririmize. Ama bi sorunumuz var gün içinde telefon kullanma alışkanlığı yok. Akşam olunca arar bi onda da saatlerce konuşuruz gerçi ama gün içinde ya ben ararsam konuşuruz onun dışında konuşmuyoruz. Benim de sürekli arayan soran taraf olmak hoşuma gitmiyor,o arasın istiyorum.Ama herhangi bi değişiklik olmadı şimdiye kadar,mesaj dahi atmıyor.He bunun dışında da bi problemimiz yok aslında özledim der üşenmez çıkıp gelir,ara ara süpriz yapar.
Şu sıralar başında biraz problemler var,sıkıntılı bi süreçten geçiyor. Elimden geldiği kadar destek olduğumu düşünüyodum ama olmuyomuşum galiba.Dün inat ettim hiç aramadım.O da aramadı tabi. Gece ben uyuduktan sonra aramış geç bi saatte. Konuştuk senin aramanı bekledim,niye aramıyosun beni dedim. Demez olaydım hemen kendini haklı çıkardı. Benim başımda neler var,nelerle uğraşıyorum. Sen bu durumda bana destek olucağına,beni merak ediceğine bi de trip atıyosun dedi. Dediklerimi otur düşün,empati yapmayı öğrenmeden konuşmayalım dedi.
Bende sıkıldım bu durumdan sürekli bi çok dertliyim modunda tamam bazı problemleri var ama bunlar hemen çözüme kavuşucak şeyler değil zaten .
Şimdi ya tamam bitirelim mesajı atıcam ki sabah yazdım ama gönderemedim(böyle sıkıntılıyken yarı yolda bırakmış gibi olmak istemiyorum) ya da afedersin düşüncesizlik ettim dicem ki bunu da hiç istemiyorum çünkü yine beklicem aramasını,sormasını. Hayatımda varlığı belli olsun istiyorum biraz. Sizce abartıyo muyum? Geri adım mı atıyım,yoksa zorlamıyım mı hiç?

Salla gitsin kiz evi naz evi. Erkk arkadasin bunu erkek evi naz evi gibi anlamis sanirsam..

Sizi aradığında hep sıkıntılarından mı bahsediyor,yoksa sizinle ilgili olarak da konuşuyor mu?
Hep sıkıntıysa sallayın gitsin,sizinle ilgileniyorsa akşam saatlerce konuşuyormuşsunuz,illa vıcık vıcık ilişkiye de gerek yok.

Bence bitsin demen için ortada geçerli bir sebep yok. Sonra bitirdiğin için üzülebilirsin. Ama kendini biraz geri çekmen işe yarayabilir. Ne de olsa bazı erkekler kovalamaktan hoşlanır.

Benim sevgilim de whatsapptan nefret eder whatsapptan bir şey yazsam 2 gün sonra görür. telegram kullanır ve ordan yazar sürekli. ben de telegram sevmem bildirimleri kapattım. gün içinde ikimiz de birbirimize yazıyoruz ama inat yüzünden görmüyoruz :) dolaylı olarak iletişim de kuramamış oluyoruz.

bazı insanlar gün içinde telefona ayıracak vakit bulamıyor bu doğru. o yüzden arayıp sormadığı için kızmayın,haklı sebepleri olabilir.

başındaki sıkıntı ne bilemiyoruz ama eğer gerçekten onu sürekli üzecek,kafasını meşgul edecek bir şeyse bence mesaj atın. ama ezilip büzülerek değil. Ben hep yanındayım mesajını verin. Önce biraz huyuna gidin daha sonra rahatsız olduğunuz şeyleri söylersiniz. kavga anında "ama ben de böyle böyle istiyorum" dediğiniz zaman otomatik olarak savunma mekanizması geliştiriyor.

Genelde onun sıkıntıları dinliyoruz aslında,hatta dün de niye beni merak etmiyo musun dediğimde niye ediyim durduk yere işe gittin eve geldin diyerek saçma sapan bi cümle kurdu. Tamam düz bi hayatım var evet ama insan arada bi hatırlanmak istiyor

Ne derdi olursa olsun gün içinde aramak çok zor değil. Özlersin, sesini duymak istersin, merak edersin ararsın 5 dakika bile sürmez konuşmak. Demek ki o senin hissettiğin gibi hissetmiyor.
Direk bencil biri diyorum. Evlenince hep ben diyecek bir tip emin ol.. Bırak gitsin..

ne derdi var? hepimizin sıkıntıları var. ayrıca bunun seni aramaması ile alakası ne ki?

Biraz önceki yorumuma ek olarak direk bırak diyorum.. Düz mantık şahıs. İlle de konuşmak için aksiyon mu olması lazımmış?
Erken monotona bağlamış ilişkiyi. Arkadaş heyecan duymuyor sana karşı..

Burada çok konu var gün içinde aramıyor kaç kere aramalı vs vs diye

Ada'm gün içinde aramıyor onu olduğu gibi kabul edin

Ortamı uygun değil belki işyerimden aramak istemiyor hatta çevresine arayan değil araman olarak görünmek istiyor

Demek ki biraz gizemli kadın seviyor.
Hatırlamıyor özlemiyorsa bir de bunu bu şekilde ifade ediyorsa tornacıya gönderin onu,kendini tornalatsın.

aramamak ne demek? aramak zorunda. yoğun çalışan biri olur iş yerinde telefon kullanamaz vs bu durumda bile molada öğle arasında ya da işten çıkar çıkmaz araması gerekir. insan bi sevdiğini merak eder ya. sorunları varsa da bu aramamasına engel değil ki. paylaşsın konuşsun açılsın ne olacak. aramıyor sormuyorsa sen de onu arama inceldiği yerden kopsun. ilgisiz insan hiç çekilmez. zaten 1 ay olmuş daha tanışalı birşey kaybetmezsin.

lafımı geri aldım. aramayın mesaj da atmayın. niye merak ediyim ne be? istersem bütün gün evde otururum yine de bana değer veriyosan merak edip "bugün naptın" yazcaksın bu kadar basit. sanki dünyanın yükünü çekiyor aklına sizi bile getirmeyecek kadar.

Senin vicdanini kullaniyo.bune surekli mutsuzum modunda erkek gic cekilmez,sana kendine bilerek oyle gosteriyor cok cok ilgi goster surekli pesindr ol die.hem sen gec saate kadar aramamissin o seni nie merak edipte o saate kadar aramiyor,hepsi bahaneye ya yok sıkıntidayim cart curt basbaya sen ona uzuluyon die vicdanini kullaniyo

haklılıkla çok ilgisi yok bence. bu konuda farklı düşünüyorsunuz. ortak bir noktada anlaşmanız lazım. siz aradığınızda sizi tersliyor mu? derdi sıkıntısı dışında güzel şeylerden de konuşuyor mu? telefon dışında ilişkiniz iyi mi?
ben ilişkiyi bitirecek bir sebep göremedim.açıkçası kurala bağlanmış gibi belli saatlerde aramak filan benim için sıkıcı.

Bir aylık ilişkide niye merak edeyim? Lafı ağır değil mi? Adam seni çok takmıyor bence. Bir şekilde önemsediğini çok belli etmişsin bir yerleri kalkmış. İşe gittin eve geldin işte niye merak edeyim cümlesi de onun için bir caziben merak uyandıran noktan kalmamış çıkarımı oluşturdu bende. Şu noktada olmasan da olur, hayatım on numara mesajı verip bir ayar çektin çektin yoksa sen çok çekersin kendini naz evi sanan bu adamdan.

Bencil sanırım biraz. Sizin onu önemsediğiniz kadar o sizi önemsemiyor. Fazla kaptırmayın kendinizi.

kız ne de biliyormusun ,

deşme benım derdimi s... senin derdini de , bune yaaa erkek adam atar yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…